Domácí puťky na sněhu

Ač nás, na počátku podzimu strašili prognózami, že z hor vymizí sníh, a z českých reklam domácí puťky, nedošlo, zatím, ani k jednomu, ani druhému.

      A jelikož nejsem sněhový typ, jeho možný úbytek, mě nechal ledově chladnou, ale nad  možným oprášením hrdosti českých žen  v reklamě, to jsem zajásala.  Hlasuji pro pořádný průvan v reklamním kotci.

     Vždy se, doslova, naježím, když  je, na jakési exkluzivní párty, v centru zájmu žena... s neuvěřitelně hebkým svetříkem. ONA se shovívavě usmívá, protože ONA zná tajemství hebkosti a běloskvoucí čistoty a triumfálně ,do výše zraku všech těch tázavých očí ,  tasí 1,5 litrovou láhev toho zázraku, který pere, voní, a ještě likviduje všechny skvrny v okolí i dál. Jedná se, zřejmě, o tak skladný výrobek, že ho můžete mít všude s sebou… i v metru na eskalátorech, i v obchodě s oblečením, na letišti… Obětavá česká hospodyňka ve slušivém kostýmku, bez kabely, která by takového obříka pojmula, je vždy připravena – láhev letí k výšinám, a já opět naštvaná, že jsem si opět nestačila všimnout, odkud že ho vytáhla. Ano, taková reklama degraduje českou ženu, a je nejvyšší čas vyvětrat,otevřít dveře novým nápadům, kreativitě, a především vtipu…  

     A tak milé české hospodyňky, nechte  skvrny skvrnami, reklamu reklamou, naskočte na lyže, a užijte si sníh, protože - prý - brzy nebude.

 

    

 

 

Napsáno pro: www.subjektivnik.cz

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Hana Novotná | pondělí 17.11.2008 19:26 | karma článku: 9,01 | přečteno: 1019x