Sex a Evropská unie

Včera jsem na vinobraní pozorovala muže, jak si kupoval džbáneček burčáku a k němu jednu skleničku. Na parketu tančilo pár stejných párů, spousta žen seděla, ačkoliv to s nimi "šilo", ale neměly s kým tančit a bylo jim blbé tančit samy se sebou, při polce a valčíku, hudbě párových tanců. O vztazích a sexu se píše hodně, vytahuji tedy jeden starší článek, abych také přispěla...

„Násilí, které si činíme, abychom zůstali věrni milovanému, nemá větší cenu než nevěra.“ Rochefoucauld

            Myslela na hospodářsko-politické výhody členství v Evropské unii a sahala přitom na holandský poklopec v českém Senátu. Právě se hovořilo o nezbytnosti vstupu do EU, obecenstvo tleskalo a projevovalo nezřízené nadšení, soused si poklopec rozepjal. Byl evidentně potěšen zájmem o své mužství. Holandský penis byl silný a vlhký. Může-li porovnat s penisy česko-americkými, se kterými dosud měla co do činění, byl tento mimořádně citlivý a vstřícný. Podobné velikosti se těšil penis amerického vědce, jeho vadou však byla krátkodobost, krátkodechost, potřeba soutěživosti a po určité době výčitky svědomí a návrat k manželce. Je to computer man, prozradila společná rakouská známá, kandidující před časem na post rakouské prezidentky. Penisu amerického homosexuála vděčí za poznání vaginálního orgasmu, o kterém do té doby nevěděla ani z literatury. Manželovy české ruce se dokázaly zručně pohybovat po klitorisu, vděčí mu za to, že ji naučil radovat se z těla. Časem zlenivěl a vibrátory začaly vyvolávat stejnou, ne-li větší rozkoš po stránce fyzické, na stránku duševní, z důvodu její absence, už dávno zapomněla.

           Nadstandardní a potěšující na její první panevropské sexuální zkušenosti bylo celkové pojetí intimního vztahu. Přítelovy citlivé ruce masírovaly celé tělo k pocitům vznášení se. Výhodou oproti masáži u aromaterapeutky bylo ono erotické vyvrcholení, ke kterému masáž citlivě a elegantně vedla. Také nemůže nezmínit výjimečný dar naslouchat a vnímat, a ne jenom radit a poučovat, jak jí bylo dopřáno poznat doposud a na co si stěžují i ženy ve Třetím světě.

            Hladila holandský penis a za nadšeného tleskání řečníků myslela na to, jak málo se školství, rodina a společnost věnuje lásce mezi mužem a ženou. Představte si, jak dlouho je třeba cvičit a učit se, abyste vyloudili pár tónů na housle! Umění lásky je přitom dovednost mnohem náročnější. Nehraje se na dřevo a struny různého stáří a různých kvalit, hraje se s živými bytostmi, které se v umění milovat nemají šanci ve středoevropských podmínkách nikde vyučit. Jistěže ví o instituci prostitutek a gigolů, myslí však na splynutí nejen těl, ale zejména duší. Odevzdání se v důvěře, bez vlastnických a mocenských her, bez žárlivosti, řevnivosti a závisti, to by byl trénink!

            Od řečnického stolu zazněla závěrečná slova, vyndala ruku z holandského poklopce, citlivě zavřela zip, spiklenecky se na sebe usmáli, podali si ruce s okolosedícími a šli na setkání OSN, které bylo na téma rasové a národnostní snášenlivosti. 

Příběh i s komentářem je na straně 195 knihy "Quo vadis, femina?- viz www.quovadisfemina.cz/index.php

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Marie Haisová | neděle 14.9.2008 8:19 | karma článku: 11,54 | přečteno: 1461x
  • Další články autora

Marie Haisová

Druhé housle

9.8.2022 v 11:26 | Karma: 10,04

Marie Haisová

Nemocné Česko

23.2.2021 v 9:20 | Karma: 17,07

Marie Haisová

Slepé skvrny

8.11.2020 v 8:57 | Karma: 5,07

Marie Haisová

Cesta k nesvobodě

11.6.2020 v 13:22 | Karma: 11,53