Jak jsem byla zavřená

Už jednou mně tam šlo o život. Nedala jsem si říct a nedala... A zase jsem tam vlezla. Zamkli mě na osm zámků a starej se!  

Dostaň se ven, jak umíš! Tak holt jsem se snažila.

O únikové místnosti v Plzni jsem už psala. Jsou i jinde a je jich dost. Ale trmácejte se někam daleko, když máte Plzeň za humny.

Čtyři zajímavé hry. Nelze říct, která je lepší nebo horší. Každá má své:

kancelář společnosti MEDEX (pozor, provozují nájemné vraždy!!!), pracovna profesora Slaumi (pozor, je to blázen!!!), fotoateliér Zuzi.C12 (pozor, je fakt dobrá!!!) a vězeňská cela (pozor, když nejste fakt dobří vy, zkejsnete tam!!!).

Koktejl her, který prověří vaši šikovnost (ve škále 1-3), schopnost hledat (škála 1–4) a sherlockovské luštitelské předpoklady (škála 3-5).

*****

Vězeňská cela byla tou poslední výzvou, která mě v Kardinála Berana 37 čekala. Přála bych všem hledačům pokladů a všeho možného a luštitelům rébusů zažít ten opojný pocit, když jsme horko těžko získaným klíčem odemkli mříž z té naší, vězeňské strany. Paráda. Není to jen moje zásluha, ale i mých spoluhráčů, kterým děkuji za báječný zážitek.

Úniková místnost v Plzni kromě čtyř vnitřních her nabízí i dalších pět venkovních = poznávacích her, které vás vytáhnou ven (od TV, od PC, prostě z GA-uče). V zajímavých lokalitách Západních Čech můžete pěšmo, kolmo nebo autmo navštívit vytipovaná místa, vyluštit hlavolam nebo logickou hádanku a posunout se dál. Naviguje vás aplikace v chytrém telefonu, návod na stažení a používání v tomto blogu nenajdete, ale jistě si ho, máte-li zájem, vypátráte.

Bohužel, já už nejsem na výše zmíněné adrese vítaná. Jsem zapovězená osoba, všechny klíče už znám. Ale vy je ještě neznáte... A pokud máte rádi napětí, záhady, hlavolamy, luštění, neváhejte.

Přeju hodně štěstí.

 

 

  

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Liběna Hachová | sobota 28.10.2017 23:55 | karma článku: 9,81 | přečteno: 611x
  • Další články autora

Liběna Hachová

(Ne)výchova dětí

9.1.2023 v 19:41 | Karma: 23,10

Liběna Hachová

O kráse

1.2.2021 v 16:22 | Karma: 9,80

Liběna Hachová

Pohlednice z celého světa

30.1.2021 v 13:53 | Karma: 10,07