..jak zvláštní potkat hvězdu

....to ti musím ségra vyprávět!!! Sedíme s holkama v naší nové kanceláři v Dejvicích,s velikýma výlohama,čteme smlouvy,já občas zvednu oči a koukám skrz sklo ven,když zrovna kolem projde elegantně oblečený chlápek s telefonem v ruce a zastaví se přímo před výlohou

Ten chlápek vypadá jak agent 007,probleskne mi hlavou a řeknu to nahlas.Jedna zvedne hlavu a říká-to je tak pěknej?Druhá bez zájmu telefonuje..

No,má takový rysy...

Počkej,to se jdu podívat,zvedne se a jde k výloze blíž.Vtom se chlápek otočí a my zíráme na vzdálenost ne větší než 2 metry a utvrzujeme se navzájem,div se neštípem do ruky,že je to on.. Pierce Brosnan...krásný chlap,který i v 60 ti,ale to jen odhaduji,vypadá skvěle.

Zapíchly jsme se do židlí jak v kině a ať jsme se snažily sebevíc,na smlouvy se soustředit nedalo.Chodil a telefonoval sem a tam asi 15 minut a my jsme si užívaly pohled na ten film bez děje,přesto jsme seděly jak zařezané a užívaly si  tu náhodu,která nás nechala sdílet na krátkou dobu,možná jedinkrát v životě, společný malý prostor pár metrů čtverečních.Zajímavé zpestření, které jsme si sice uvědomovaly jen my,ale vnímaly ho docela intenzivně.Byly jsme na okamžik blízko někomu,koho známe jen jako hezkou šmouhu z televize.Myslím,že člověk dostane podivné otupělé vnímání,když se mu podaří párkrát v životě vidět nějakou tu šmouhu živou,chodící,hmatatelnou.

Dnes nás mrzí,že jsme se nenechaly vyfotit,nebo alespoň nešly pozdravit slavného pana Bonda,třeba by měl radost...pan "nemíchat-protřepat".

 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Olga Gusmanová | pondělí 26.3.2012 23:47 | karma článku: 10,05 | přečteno: 957x
  • Další články autora

Olga Gusmanová

Jak jsem sázela fíkovník…

6.4.2024 v 11:50 | Karma: 20,49

Olga Gusmanová

Když uvízneš za oceánem..

2.6.2021 v 21:38 | Karma: 23,73

Olga Gusmanová

Noční můra Mariky Gombitové

3.12.2017 v 22:56 | Karma: 28,08