Obléhání postele dvojnožců - DEN 2

Přes den bylo všechno fajné, jak se říká na Ostravsku. Drbáníčko, dlabáníčko a tak, prostě všechno v naprostém pořádku. 

Až k večeru jsem začal spřádat své plány na invazy do JEJICH postele.Věděl jsem, že včerejší mise byla úspěšná a dostal jsem se až “na kraj postele”. Na dnešek jsem měl ale už vyšší plány.  

 

Dvojnožci šli pomalu do hajan, JEJÍ mami zhasla světlýlko na nočním stolku a taťulda dvojnožec ještě chvíli lovil co je novýho v NHL, ale pak položil mobil a šel taky chrnět.Věděl jsem, že hlavní co se musí udělat, aby byli dvojnožci oblomnější je nechat je usnout a pak je vzbudit. A taky jsem si moc dobře uvědomoval, že u taťuldy dvojnožce mi pšenka nepokvete.

 

A tak jsem si sednul jakmile usnuli rovnou k posteli na straně kde spí JEJÍ mami. A opakoval jsem co už jsem vám popisoval včera – dlouhé zírání, pak prdnutí a pak mlaskání. Dneska to šlo jako po másle. Ani jsem si nestihl pořádně vyčistit pravou stranu svého kožíšku a už jsem byl pozvanej do postele.

 

Jsem borec psámoši! Za dvě noci takovej progres, to se jen tak nevidí. Protože včera v noci mě z postele vyháněli a dneska, dneska si mě tam dobrovolně zvou!

Váš Bohouš @bohous_superdog 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Kristýna Gottfriedová | pátek 9.7.2021 22:48 | karma článku: 11,24 | přečteno: 336x