Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JC

chudacek.blog.idnes.cz

19. 12. 2011 19:15
Pěkný a zajímavý článek

R^ Je myslím velmi záslužná činnost, že zde čtenáře informujete o svých zážitcích s autismem.

Je však mnoho druhů autismu a mnoho nuancí. Není to tak černobílé. Někdo je více autista a někdo méně.

0 0
možnosti
JK

Kaniokova

19. 12. 2011 21:44
Díky za takový popis,

ani netušíte, jak mnou tyto zážitky rezonují. Je téměř nemožné vypsat všechny nenormality. Já jsem tímhle rodičovským životem naprosto zlomená. A vlastně dodnes nevím, s jakou diafnózou moje dcera začínala, protože tehdy se na mé nářky lékaři tvářili, že jsem neschopná matka a já se tím dala udolat. Netušila jsem tehdy, ve svých 25 létech, že mi skončil život můj. že už provždy MUSÍM žít "její život". Nechce se mi víc psát, to je nevypsatelné a pro ty, kdo nezažili, absolutně nepochopitelné. Dnes je mé dceři 43 let, já mám pomalu před skokem do hrobu a neměla jsem z života nic. Tedy nic příjemného, veselého.. ona taky.. jenže ona neměla sny, ideály, schopnosti. Já ano, musela jsem na téměř vše rezignovat..

A nikdy nikdo mi neřekne aspoň dík, naopak.. protože jsem provždy ten, kdo nabádá, vede, občas vypění, prostě jsem jen nutitel, takže mě vřele "nenávidí".

Promiňte, poprvé v životě jsem otevřela své nitro, tak jako jste to udělal vy svým článkem.. Lávra měl vrbu, my máme masky...

0 0
možnosti
  • Počet článků 219
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1414x
Kdysi mě dost zajímala politika, ale teď už to je pro mě okrajové téma. Zůstal mi zájem o techniku, mechaniku a historii. Mám rád přírodní vědy, ale i přírodu samu v její nejčistší podobě. O sportu si myslím, že je to ta aktivita, která člověka udržuje v pohybu a hezké formě, nikoli na židli. Znovu pro sebe objevuji hudbu, kterou jsem rád poslouchal před lety, a ve které slyším srdce. Mám rád barvy a různost.