Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PP

Vohon

5. 3. 2012 13:24
Dobrý den, jmenovče Petře,

posílám Vám karmu, přestože se mi Váš blog nelíbí. ne proto, že by byl špatně napsán, ale protože z něj čiší smutek. A stesk nad tím, že Váš, bezesporu milovaný Vítek je takový, jaký je... Vím, lidé - rodiče postižených dětí nemají lehký život, zvláště když jsou zodpovědní. A začasté si potřebují nějak ulevit tím, že si postesknou. Věru, mají nato právo a Vy jste si posteskl. Bohužel však je to opravdu jen stesk, který trochu uleví, aniž by situaci změnil. Protože ten problém prostě není sdělitelný! Tak jako i člověk, který Vás miluje a cítí s Vámi, nemůže ochutnat, jak Vás bolí zub... Vy, jak tomu rozumím, s láskou i s vypětím sil přijímáte svůj (váš) osud a myslím, že jste v podstatě optimista. I když, být v tomhle optimistou není lehké.

3 0
možnosti
PP

Vohon

5. 3. 2012 13:37
Re: Dobrý den, jmenovče Petře,

Vyčerpal jsem písmena, tak ještě tohle: Držím Vám i Vašemu klučinovi do života palce ! A hledejte aspoň sám pro sebe při Vašem osudu to, co to sebou přináší pozitivního. Ano, jistě to sám víte, že to i obohacuje. A to také není sdělitelné... (Poznámka - To, co Vám píši nevychází jen z empatie, ale z vlastního prožitku. Před osmi lety mi zemřela dcerka, těžce postižená D.syndromem. S láskou jsme ji vodili za ruku do jejích třiceti devíti let) Zdravím Vás. Petr

3 0
možnosti
AN

tava

5. 3. 2012 8:22
n

Myslím, ze by ty různé rádobypsycholožky/psychology typu Prekopové a jejich spolupracovníků, kteří tu tzv."metodu pevného objetí" propagují, měli rovnou zavírat. Oni se neuvědomují, jak těm dětem škodí a některé matky jim na to naletí. Je to absolutní demagogie a týrání. Jeden otřesný dokument s Prekopovou jsem videla. Zenska, ktera ma aspon 60 kilo zalehne dite, co ma tak 25-30. Pani "psycholozka" je jeste vetsi vaha.Uplně na hlavu, snadno může dojít k fyzickému poškození ditete, o psychickým utrpeni ani nemluvě.

1 0
možnosti
ID

Danajka

5. 3. 2012 11:17
Re: n

souhlas

1 0
možnosti
  • Počet článků 219
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1414x
Kdysi mě dost zajímala politika, ale teď už to je pro mě okrajové téma. Zůstal mi zájem o techniku, mechaniku a historii. Mám rád přírodní vědy, ale i přírodu samu v její nejčistší podobě. O sportu si myslím, že je to ta aktivita, která člověka udržuje v pohybu a hezké formě, nikoli na židli. Znovu pro sebe objevuji hudbu, kterou jsem rád poslouchal před lety, a ve které slyším srdce. Mám rád barvy a různost.