Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PP

Nám nejvíc pomohla a pomáhá speciální školka a pak Apla. SPC bylo dobré kvůli školce, teď už tam ale chodíme  jenom jednou za rok. K lékařům se nechodí pro pomoc, ale pro razítko :-/. V Motole nás po absolvování spec. týdenního vyšetření na autismus poslali do Aply a kruh se uzavřel :-).

0 0
možnosti
Foto

Ano, máte pravdu. Lékaři jen vystavují potvrzení a diagnózy, tedy jsou-li toho schopni, což bohužel často nejsou. Na dalším se nepodílí. Už dávno jsem pochopil, že jediná cesta je prakticky neustálá "rehabilitace", neboť žádná léčba není. Děkuji za váš příspěvek do diskuze.

0 0
možnosti
JM

Vaše trápení, prostřednictvím vašeho blogu, sleduji už nějaký čas. A stále víc a víc se mi do hlavy vtírají kacířské otázky. Máte to zapotřebí? Máte pocit, že Vítkovi pomáháte? Kam až chcete zajít?

5 1
možnosti
Foto

Tento příběh píše život. Na vaši otázku v závěru tedy neumím odpovědět. Když jsme začali jezdit do SPC v Plzni, byli jsme jedním z 200 klientů, které obsluhovaly ony dvě dámy. Ke každému z těch 200 dětí si, prosím, představte dva, nebo spíše častěji pouze jednoho rodiče, neboť rodiny se často rozpadnou, a čím asi prochází a jak se cítí. Vím, že to není hezké, ale to není důvod o tom mlčet.

3 1
možnosti
  • Počet článků 219
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1414x
Kdysi mě dost zajímala politika, ale teď už to je pro mě okrajové téma. Zůstal mi zájem o techniku, mechaniku a historii. Mám rád přírodní vědy, ale i přírodu samu v její nejčistší podobě. O sportu si myslím, že je to ta aktivita, která člověka udržuje v pohybu a hezké formě, nikoli na židli. Znovu pro sebe objevuji hudbu, kterou jsem rád poslouchal před lety, a ve které slyším srdce. Mám rád barvy a různost.