Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

:-)Kromě toho, že mě Vaše téma zajímá mě i baví jak píšete a umím si představit úlevu při rozdupávání větrníku a  úlevu při tom, když konečně spal a doufání, že bude spát i zítra ;-)Karma.

0 1
možnosti
PK

Zbytečně to prožíváte, špatné spaní, někdy i s nočními děsy, má čas od času každý, malý nebo starý, nemocný nebo zdravý. I miminka už mají sny. 

Byl jste nevyspalý, tak jste zničil větrník, hmm, ale furt lepší, než kdybyste třeba vynadal manželce, to zase jo.

Je fakt, že neustálý otravný zvuk ruší, ale není ani dobré zvykat děti spát v úplném tichu, to je pak vzbudí každý šramot ;-)

5 1
možnosti
Foto

Ale no tak. Měl jsem za to, že je to lehce ironické, a zas tak moc to neprožívám. Větrník na plotě byl od podzimu, takže možná ani o něm už děti nevěděly. A že Vítek teď spí? To s tím větrníkem třeba vůbec nesouvisí. Mělo to být o tom, že to nijak nejde zjistit. Zdravé dítě by třeba řeklo "bubák", ale můj autista nemluví. Důležitější se mi zdá třeba to, že spí bez medikamentů, ale děsíme se toho, až ho bude něco bolet, ani nám to neřekne, ani nám neukáže co. A takovéhle zážitky nám to sem tam připomenou.

2 4
možnosti
  • Počet článků 219
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1414x
Kdysi mě dost zajímala politika, ale teď už to je pro mě okrajové téma. Zůstal mi zájem o techniku, mechaniku a historii. Mám rád přírodní vědy, ale i přírodu samu v její nejčistší podobě. O sportu si myslím, že je to ta aktivita, která člověka udržuje v pohybu a hezké formě, nikoli na židli. Znovu pro sebe objevuji hudbu, kterou jsem rád poslouchal před lety, a ve které slyším srdce. Mám rád barvy a různost.