Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Pokud budete v těchto článcích pokračovat, bude čtenářská odezva podobná, jako u pana Čtvrtka. Celý svět nestojí a nepadá jenom s vaším autistou. Bude lepší i pro vás, když si to uvědomíte.

8 3
možnosti
Foto

Ano, dnes už je jedno dítě ze sta autistické. V běžné škole na každém stupni jedno. Bude lepší, když si to uvědomíme všichni a přestaneme si hrát na skvělou a úžasnou společnost, která nic než dokonalost nezná, a s ničím jiným také neumí vyjít.

3 8
možnosti

Máte problémy s lékaři- tedy vy prostě nesnášíte lékaře a místo toho, abyste udělal i nemožné, aby bylo vaše dítě vyšetřeno, tak se nakonec jen škodolibě bavíte tím, že VÍTE co přijde a co všechno se stane, ale neposkytnete součinnost, asi abyste tu (vám) protivnou doktorku potrestal. 

Na synovi a jeho sluchu najednou nezáleží. Fakt jen proto, že si nesedly napoprvé na zadek z toho, že jste otec "jiného" děcka a objednal jste se na určitý termín, který nebyl dodržen? Rv

6 2
možnosti
Foto

Nemyslím, že bych udělal málo, aby moje dítě bylo vyšetřeno. Bohužel žijeme v reálném světě. Neustále se budou vynořovat překážky, se kterými nikdo nepočítal. Není možné se na všechno připravit. Ani se zdravým dítětem ne.

3 4
možnosti
  • Počet článků 219
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1414x
Kdysi mě dost zajímala politika, ale teď už to je pro mě okrajové téma. Zůstal mi zájem o techniku, mechaniku a historii. Mám rád přírodní vědy, ale i přírodu samu v její nejčistší podobě. O sportu si myslím, že je to ta aktivita, která člověka udržuje v pohybu a hezké formě, nikoli na židli. Znovu pro sebe objevuji hudbu, kterou jsem rád poslouchal před lety, a ve které slyším srdce. Mám rád barvy a různost.