Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nezlobte se, ale připadá mi, že poslední Vaše příspěvky jsou tak nějak o ničem. Já sleduju docela s napětím osud Vítka, ale to co poslední dobou vzletně píšete, málokdy vypovídá něco o chlapećkovi a o tom, jak se Vám daří rozumět mu, ani nepíśete, jak to vśechno proźívá Vaśe manželka a jeho sourozenci. Je to jen směs Vaśich myšlenkových hnutí bez hlubšího obsahu, ale jak se Vám vśem vlastně s touto nemocí žije, se nedozvíme. Možná bylo záměrem vśe trochu natáhnout a ćtenáře déle udržet ? Domnívala jsem se, že chcete světu sdělit něco o životě s dítětem-autistou.

0 0
možnosti
Foto

Děkuji za příspěvek. Dobře, že to říkáte. Vězte, že někdy je to lepší, a jindy je to zas horší. Já sice nemám pocit, že by to, co píšu, nevypovídalo nic o chlapečkovi a o tom, jak mu rozumím nebo nerozumím, ale na druhou stranu chápu, že pro nezasvěcené to může už být docela nuda. Pravda je, že mě to vyčerpává, ale už jsem to tu někomu psal, koresponduje to s tím, jaké je to ve skutečnosti.

0 0
možnosti
  • Počet článků 219
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1414x
Kdysi mě dost zajímala politika, ale teď už to je pro mě okrajové téma. Zůstal mi zájem o techniku, mechaniku a historii. Mám rád přírodní vědy, ale i přírodu samu v její nejčistší podobě. O sportu si myslím, že je to ta aktivita, která člověka udržuje v pohybu a hezké formě, nikoli na židli. Znovu pro sebe objevuji hudbu, kterou jsem rád poslouchal před lety, a ve které slyším srdce. Mám rád barvy a různost.