Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Podlézavost EU v bodě obratu.

V hlavách evropských politiků, kteří v deliriu chtěji páchat dobro za každou cenu, začínají blikat kontrolky, protože zjišťují, že kultura příchozích migrantů, není skutečně kulturou naší.

Nezávislá média začínají měnit rétoriku o šťastném zítřku nové multikulturní společnosti v naší nové, opálené Evropě. Hlasatelům takového dobra nezbývá nic jiného než začít přiznávat barvu. Evropské titulky tak hlásají „Švédsko zatajilo sexuální útoky migrantů na mládež“, „Všichni podezřelí z útoků na konec roku v Kolíně jsou cizinci“. „Němci se bojí ghet a budou dávat umístěnky pro přistěhovalce“.

Pomalu tak vychází najevo i další sprostoty a zamlčování z minulého roku, kdy se novináři snažili co nejvíce zavděčit šíleným a mocným kulturtréglům z Německa, Švédska, Dánska a jiných států.

I když se budou migranti, konvertité a zastánci islamizace Evropy snažit o vysvětlení některých jevů, že je špatně chápeme,  tak skutečnou pravdu neřeknou. Příkladem je to, jak jsou vysvětlovány útoky mladých mužů na evropské ženy. Že to není zvykem islámu a dokonce korán a bible přikazují chránit čest žen, jak píší migranti paní Merkelové.  Pokud by nedošlo k osvícenství, tak by ženy v Evropě měly podobné postavení jako dnešní ženy v islámském světě. Pokud se doberete skutečné pravdy o dodržování slov z Koránu, bude Vás jímat děs, že je to ještě dnes na světě možné (z vlastní zkušenosti v Iráku, Kuvajtu, Iránu a Sýrii), a že si to nechá druhá polovina lidstva líbit. A to ještě neznáte vztah k ženám u proroka Mohameda, kterého jsou arabští muži povinni následovat.

Každý kluk v arabské rodině se naučí, že je o několik úrovní nad svými sestrami a dalšími dívkami. Bude respektovat jen svoji matku a babičku, a to do té doby, pokud si nebude chtít prosadit svoji vůli. Tento systém vztahů je zabudován do islámu a praktikuje se již čtrnáct století – a to beze změn!

Jak chce EU naučit islámského migranta jinému přístupu k evropským ženám, které si ani nedovedou představit, jak hluboce jsou tyto zvyky ve víře v islámu zakořeněné. Zatím se nepodařilo něco z těchto zvyků zásadně změnit u imigrantů, kteří již v Evropě žijí dlouhou dobu.  Pokud se uvolní utajené průzkumy v Německu, tak zjistíte, že předchozí imigranti obecně necítí žádný vděk k Německu a Evropě. Nebudou ho cítit ani novodobí migranti, protože oni nepřišli do Evropy spolužít, oni přišli do Evropy za lepším sociálním systémem a Evropu dobýt. Téměř se nezměnili ve svém pohledu na svět a způsob života v uplynulých několika sta letech je v rodinách stejný– proč by se tak měli změnit za dva roky či pět let? Zatím přitrouble děláme v Evropě pravý opak - snažíme se přizpůsobit Evropu novým nájezdníkům. Debatujeme, jak se nedotknout jejich víry která se rozchází s našimi zákony. Rozjímáme o tom, zda nosit burku či hidžáb ve škole, nebo chceme přizpůsobit zkouškové období na školách muslimskému kalendáři.

Platí to, co jsem zde spolu s ostatními několikrát napsal. Islám není jen náboženství, ale je i kulturou, je to celý systém názorů a životních postojů. Jeho cílem není přizpůsobit se Evropě, ale Evropu přizpůsobit islámu. Jak je vidět, tak už někteří pomatenci v Evropě to už také zjistili. A rovněž začínají zjišťovat, že pokud se budou snažit zařadit zpátečku a prosazovat evropské zákony, narazí na odpor, který zasáhne celou muslimskou populaci.

Místo vykřikování nadávek na islámské přistěhovalce je nutné žádat na volených politicích dodržování zákonů a přísně trestat jejich porušení. Nehledat omluvu při jejich porušování v náboženské víře tak, jako se to neděje u ostatních věřících a nevěřících v Evropě. Pro každého občana je důležité, aby volil takové politiky, kteří nebudou na náměstích nadávat na islám, ale budou mít jasnou představu jak za pomoci našich zákonů zajistit přežití všech svobodomyslných občanů Evropy.  A politiky, kteří mají národní hrdost a hlavu venku z cizího, protekcionistického zadku. A ruce pryč z arabské pokladny.

 

 

Autor: Jaroslav Fišer | úterý 12.1.2016 9:30 | karma článku: 34,87 | přečteno: 957x
  • Další články autora

Jaroslav Fišer

Opozice hraje vabank!

Koukám jedním okem na panoptikum paní Jílkové a je zřejmé, proč jsme v loji. Pirát říká, že se stejně skoro nic neotevře ale budeme se mít líp. Přísedícímu leze pysk z dětské roušky, paní blábolí nesmysly. Otřesná reprezentace.

12.2.2021 v 4:00 | Karma: 33,54 | Přečteno: 921x | Diskuse| Politika

Jaroslav Fišer

Proč Vláda v ČR pomáhá více bankám, ne lidem a firmám?

Existuje skutečná snaha obnovit ekonomiku nebo je to jen další fígl, jak přesypat zlaťáky? Pomoc musí být skutečnou pomocí. Zatím to vypadá na záplatu.

9.4.2020 v 14:20 | Karma: 20,61 | Přečteno: 583x | Politika

Jaroslav Fišer

Chce to rákosku-ale na koho!

Učitelé učí blbě dějiny. Jak řekl pan ministr, tak ty moderní. Kde ale jsou důkazy ve schválených učebnicích. Zatím nikde. Chybí nám ve školách velké UCHO? Ta paranoia už je mimo stupnici psychiatrů. A národ dále blbne.

15.1.2019 v 12:20 | Karma: 34,24 | Přečteno: 918x | Diskuse| Politika

Jaroslav Fišer

Ó běda, běda-až do oběda!

Mělo by být pravidlem, že když poslanci nějaké strany budou navrhovat opatření ve školství, tak by měli povinně absolvovat minimálně měsíční stáž ve škole. V případě obědů zdarma je ideální vrazit jim naběračku v jídelně ZŠ.

4.1.2019 v 7:30 | Karma: 29,74 | Přečteno: 741x | Diskuse| Politika

Jaroslav Fišer

Otázky ze Štrasburku.

Zločin ve Štrasburku zatím vyvolává jen vášně. Za nimi se vynořují otázky, jak je to vlastně s bezpečností v Evropě. Vrah má být údajně veden ve skupině extrémně nebezpečných potencionálních zločinců. Přesta zatím mizí.

12.12.2018 v 10:37 | Karma: 37,78 | Přečteno: 1491x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Stovky amerických obrněnců se v řádu dnů nepozorovaně přemístily do Česka

2. května 2024  17:21

Několik set vozidel americké armády včetně obrněnců Bradley nebo transportérů M113 se objevilo ve...

Zemřel bývalý místopředseda ODS Miroslav Macek. Bylo mu 79 let

1. května 2024  12:58

Ve věku 79 let zemřel bývalý místopředseda ODS a federální vlády Miroslav Macek, bylo mu 79 let. O...

Moskva se chlubí kořistí z Ukrajiny: Abramsy, Leopardy i českým BVP

1. května 2024  15:38

V Moskvě ve středu začala výstava západní vojenské techniky, kterou používá ukrajinská armáda a...

Nová odhalení z fakulty: studenti viděli vraha dřív, policie byla v budově víckrát

3. května 2024

Premium Masový vrah David K., který v prosinci při střelbě na Filozofické fakultě Univerzity Karlovy v...

Na důchodce zaklekli, chalífát neřeší. Němce děsí mdlé reakce jejich politiků

3. května 2024

Premium Snímky stovek radikálních islamistů demonstrujících v ulicích severoněmeckého Hamburku, kteří...

Na jednání o míru nepřijdeme, vzkázali Rusové. Švýcaři je ani nezvali

2. května 2024  22:11

Švýcarsko iniciuje vlastní mírovou konferenci o Ukrajině. S pozváním Ruska na setkání, které se má...

Pavel zkritizoval všechny. Nefér jsou Babišova slova i kampaň SPOLU, míní

2. května 2024  21:36,  aktualizováno  21:50

Kampaň, která dělá z hnutí ANO zastánce ruských zájmů, je podle prezidenta Petra Pavla stejně nefér...

  • Počet článků 72
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1576x
Vojenský veterán z Iráku a chemik, rovněž pedagog,právník a občasný analytik a blogger.

Seznam rubrik