Konkurs na muslimskou školu v Brně je vyhlášen!

Co vše může způsobit šátek na hlavě studentky, jsme již zažili. Při přemýšlení na kterou stranu názoru se postavit, zda na ombudsmanskou či soudcovskou, se zároveň pokouším si představit, co by se stalo, kdybych v roce 1992, při misi UNGCI v Iráku, vyrazil do ulic Basry či Rijádu v zaříznutých kraťasech, s košilí přes rameno a síťovkou piva.  Asi by tento blog psali moji sirotci, v lepším případě bych si po večerech vydloubával zbytky kamení z hlavy posledními prsty.

Zřejmě nebude daleko doba, kdy registrovaná muslimská církev požádá o druhý stupeň registrace. To bude znamenat, že bude moci, mimo jiné, zřizovat vlastní školy a mít právo vyučovat svoje náboženství na základních školách.  První stupeň má již za sebou – stačilo předložit 300 podpisů věřících s osobními údaji.  Má zajištěnu právní subjektivitu bez dalších zvláštních práv, mezi něž se počítá finanční podpora státu, přístup do věznic, zakládání církevních škol či nemocnic. To mohou jen náboženské subjekty akreditované v druhém stupni registrace., což obnáší deset let čekání od roku 2004 a předložit jedno promile podpisů našich spoluobčanů -  tj. přibližně 10 tisíc zletilých věřících žijících v České republice. Prosím pozor! – při splnění podmínek je tato žádost NÁROKOVÁ!. Například u škol by to znamenalo, že jako současné církevní školy, budou zcela placeny z rozpočtu MŠMT.

Jelikož počátkem roku 1990 u nás bylo necelých 700 registrovaných muslimů, v roce 2012 je to již okolo 11000 (i když nejsou oficiálně registrování a sami muslimové odhadují již 14500). Trend jasný.

Bohužel, i když pomalu, tak přece jen jdeme ve stopách Evropy, která si vytvořila muslimský problém. Jen pro připomínku – válku dělohou nemůžeme vyhrát.  V žádné zemi západní Evropy nedosahuje porodnost minimální úrovně zajišťující zachování populace = 2,1 dětí na ženu. Itálie 1,2; Česko 1,28. Pokud vyjmeme u ostatních evropských států islámské ženy, tak Evropa se blíží k bodu, za kterým už nebude návratu základní reprodukce obyvatel. Potom finito, šlus, ende!  Téměř všechny politické strany mají ve svých programech místo „Běžte, a množte se!“, především neřízené zdravotní zajištění, zaopatření dětí a rodičovské příspěvky. Jako když hasí oheň benzínem, protože to podporuje především nárůst arabské populace.  Chce se zvolat "Právo je krásná věc", tedy vlastně "el_hakrrů_šej_ažamíl", což je první lekce, kterou zdarma dostáváte, ať se můžete o své právo brát, pokud Vám to bude něco platné.

Vídeňské předměstí bylo kdysi svědkem zastavení expanze islámu do Evropy. Do konce století bude svědkem, spolu s dalšími evropskými městy, jak se zaplní burkami a zeleným praporem islámu. Už se razí nový název – EURÁBIE.  Chytré hlavy EU řídí již nejméně 30 let auto plné arabských zájmů. Poslední modrookou a copatou krev a mlíko, spolu se statným Ivánkem, nyní EU žene do téměř bratrovražedného boje na východních pláních Ukrajiny.

Hloupé, ale pilné instituce, placené z daní evropských poplatníků, systematicky vytváří prostor pro EURABII  jako součást středomořského islámského kalifátu. Etnická, náboženská, kulturní a celá vnitřní politika provádí kulturní a etnickou islamizaci Evropy.  K tomu slouží řada organizací a institucí – například Euro-arabský dialog (EAD).  Jeho hlavní úřad je v Paříži a zaměstnává stovky úředníků, včetně evropských politických činitelů. Jeho hlavními úkoly je uznání „historického příspěvku arabské kultury k rozvoji Evropy“ a příspěvku, který evropské země stále ještě „mohou očekávat od arabské kultury, především v oblasti lidských hodnot“. Zároveň má vytvářet „ přívětivější prostředí pro arabské přistěhovalce šířením arabské kultury a islámského náboženství v Evropě“. Ukládá doporučení evropským vládám „přistupovat ke kulturní složce euro-arabského dialogu v konstruktivním duchu a věnovat největší prioritu šíření arabské kultury v Evropě“. Kromě odsouzení Izraele kvůli  „sionistických tendencím“  doporučuje “ Povzbuzování mediálních a vzdělávacích pracovníků k zlepšování veřejného mínění o arabském světě“.

Už je tedy na čase, abyste se začali učit základy islámské společnosti.  Naši budoucí páni dělí svět na  dár al-islám (dům islámu) a na dár al-harb (dům války). Vlastní islámské právo zná jen území, kde platí islámské zákony, a na území, které je dočasně pod nadvládou nevěřících. Takové území je podle islámského práva potenciálním cílem džihádu. Z toho plyne, že například Francie s více jak 5M muslimů se už může nazývat jako dům islámu.  My jsme zatím jen dům války.

Tak se zeptejte našich politiků a ombudsmanů, jak tu válku vyhrajeme. A nenechme se podříznout v přímém přenosu.

J. Fišer

P.S.  A ještě - chraňme si Ukrajinu a dokonce i Rusko, za 100 let je budeme potřebovat. I když se nám to nemusí dnes líbit.

Autor: Jaroslav Fišer | středa 27.8.2014 5:05 | karma článku: 39,32 | přečteno: 2000x
  • Další články autora

Jaroslav Fišer

Opozice hraje vabank!

12.2.2021 v 4:00 | Karma: 33,54

Jaroslav Fišer

Chce to rákosku-ale na koho!

15.1.2019 v 12:20 | Karma: 34,24

Jaroslav Fišer

Ó běda, běda-až do oběda!

4.1.2019 v 7:30 | Karma: 29,74

Jaroslav Fišer

Otázky ze Štrasburku.

12.12.2018 v 10:37 | Karma: 37,78