Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J22a51n 51R72á59ž

4. 11. 2020 16:41

S Vaším dojmem, že čeští příznivci Trumpa šíří "nenávist" nesouhlasím. Ale jinou dojmologii čekat od blogera, který napíše "čeští trumpovci jsou celkem naprd" asi nelze.

0 2
možnosti
Foto

No, ona i druhá strana má své fanatiky. Ale čeští příznivci Trumpa jsou očividně agresivnější a méně používají mozek. :-)

0 0
možnosti
JV

Doba hysterická, to jste formuloval velmi výstižně, ale dá se s tím něco dělat?

2 0
možnosti
ZZ

Tak vyhraje o prsa Trump, ale Biden mu to svými korespondenčními hlasy pěkně znepříjemní !!!

;-D;-D;-D

0 0
možnosti
Foto

Dobrý den, náhodou jsem dnes narazil na váš blog s tím, že mne zaujalo vaše příjmení. Přečet jsem si i perex a napadlo mne, jestli nejste nějak příbuzný s mou učitelkou chemie na gymplu. Byla to krátká epizoda v ročníku 1971/72 v Brandýse nad Labem

0 0
možnosti
Foto

O tom nevím, jedině snad vzdáleně. My pocházíme z Ostravy a okolí.

1 0
možnosti
Foto

Někde na internetu jsem četl k volbě prezidenta: Kolář se nedávno chlubil, že vybral, vyrobil a vycvičil prezidentského kandidáta Drahoše. Nyní přichází s novou verzí vycpaného panáka, generálem Pavlem. Pokud ho opět dostane do závěrečného finále, pak nevím, kdo bude jeho protivníkem, ale bude to budoucí prezident.

3 2
možnosti
KT

Takže Ovčáček to má v kapse!

1 1
možnosti
Foto

Především jak volíme, tak také nakupujeme, a nebo nenakupujeme, spoříme. Takže pokud daný kandidát nezíská alespoň prostou většinu hlasů, je malér, protože většina spotřebitelů se začne dívat s nedůvěrou do budoucnosti, dupne na brzdu, na což musí vláda reagovat umělými stimuly.

1 0
možnosti
KT

A proto je demokracie nejhorší možné společenské zřízení..

0 1
možnosti

Myslím, že nemáte tak docela pravdu.Výsledky voleb v nejmocnější zemi světa se dříve či později dotknou dění na celé planetě.Někde více, někde méně, ale i u nás...

1 0
možnosti
  • Počet článků 310
  • Celková karma 30,45
  • Průměrná čtenost 3149x
Vystudoval chemii (SŠ), kybernetiku, řízení, ekonomii a teorii systémů (interdisciplinární studia - VŠ), je obecně uvažujícím člověkem někde na pomezí mezi přírodními vědami a filosofií. Roky vyučoval filosofii fyziky a virtuální reality na PřF a MFF UK v Praze. Od září 2021 Ph.D. se zaměřením na filosofii fyziky a matematiky. Pracoval jako evropský expert pro "Future Technologies", 7 let pak v jedné z nejvyšších evropských pozic v počítačové bezpečnosti. Momentálně finanční expert na evropské úrovni. V letech 1991-7 byl předsedou společnosti Mensa ČR. Je členem světové vědecké Společnosti pro filosofii času. Absolvent Oxfordského kurzu Filosofie vědy. Více informací zde.

Chcete-li sledovat diskuse v "jeho" skupině, připojte se do Vědecké filosofie & Fyziky (nejen). jfikacek@gmail.com
 
Upozornění: Toto je popularizační blog pro veřejnost, neberte ho tedy jako vědeckou dizertační práci. Někdy je to jen divoká fantazie. Na druhé straně se snaží udržovat jistou vědeckou kvalitu, takže "esoterické" komentáře nejsou vítány. P.S.: Osobně útočné a odborně velmi nekvalitní komentáře, zejména velmi dlouhé, budou mazány.