Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J55a91n 25R39á47ž

4. 11. 2020 16:41

S Vaším dojmem, že čeští příznivci Trumpa šíří "nenávist" nesouhlasím. Ale jinou dojmologii čekat od blogera, který napíše "čeští trumpovci jsou celkem naprd" asi nelze.

0 2
možnosti
Foto

No, ona i druhá strana má své fanatiky. Ale čeští příznivci Trumpa jsou očividně agresivnější a méně používají mozek. :-)

0 0
možnosti
JV

Doba hysterická, to jste formuloval velmi výstižně, ale dá se s tím něco dělat?

2 0
možnosti
ZZ

Tak vyhraje o prsa Trump, ale Biden mu to svými korespondenčními hlasy pěkně znepříjemní !!!

;-D;-D;-D

0 0
možnosti
Foto

Dobrý den, náhodou jsem dnes narazil na váš blog s tím, že mne zaujalo vaše příjmení. Přečet jsem si i perex a napadlo mne, jestli nejste nějak příbuzný s mou učitelkou chemie na gymplu. Byla to krátká epizoda v ročníku 1971/72 v Brandýse nad Labem

0 0
možnosti
Foto

O tom nevím, jedině snad vzdáleně. My pocházíme z Ostravy a okolí.

1 0
možnosti
Foto

Někde na internetu jsem četl k volbě prezidenta: Kolář se nedávno chlubil, že vybral, vyrobil a vycvičil prezidentského kandidáta Drahoše. Nyní přichází s novou verzí vycpaného panáka, generálem Pavlem. Pokud ho opět dostane do závěrečného finále, pak nevím, kdo bude jeho protivníkem, ale bude to budoucí prezident.

3 2
možnosti
KT

Takže Ovčáček to má v kapse!

1 1
možnosti
Foto

Především jak volíme, tak také nakupujeme, a nebo nenakupujeme, spoříme. Takže pokud daný kandidát nezíská alespoň prostou většinu hlasů, je malér, protože většina spotřebitelů se začne dívat s nedůvěrou do budoucnosti, dupne na brzdu, na což musí vláda reagovat umělými stimuly.

1 0
možnosti
KT

A proto je demokracie nejhorší možné společenské zřízení..

0 1
možnosti

Myslím, že nemáte tak docela pravdu.Výsledky voleb v nejmocnější zemi světa se dříve či později dotknou dění na celé planetě.Někde více, někde méně, ale i u nás...

1 0
možnosti