Taky jde na vás jaro?

Kocour chce ven na balkón, květiny chtějí ven na záhon, i ta zasazená semínka se už probudila k životu. A v nás se celkově probouzí síla, energie... náhle máme chuť se pustit do nových věcí, třeba i voleb.

Ale nikoli, o volbách to dnes nebude. To je jen vějička na nalákání většího počtu čtenářů.

Je mi totiž srdečně jedno koho vy budete volit a vám musí být jedno koho budu volit já, zdali se zařadím mezi lepšolidi nebo mezi dezoláty... Taková Česká televize si stejně povede tu svou (zde výseč ze zasedání Rady ČT)  a já si své kandidáty vyberu, až mi přijdou do schránky hlasovací lístky.

Pro mne je podstatnější, že už to skutečně všechno kvete, svítí slunce a do žil se mi vlévá energie.

To focení květeny apod. si zpestřuji denně tím, že každý den odesílám vybraným přátelům a známým přání hezkého dne. Jednak tím "zalévám kytičku" neboli se připomínám, jednak doufám, že to malé přání dotyčné potěší.

Pravda, občas mi to dá zabrat, než seženu něco květinatého, jindy použiji třeba fotografie z dovolené - např. z Thajska. Blogy o dovolené mohu slíbit až od konce příštího týdne. Zatím jsou některé zážitky ještě příliš živé, jakož i "následky" po návratu z tropických krajin a rozdílného časového pásma.

Proti tomu je blížící se změna na "letní čas" doslova čajíček.

 

No a protože s nastoupivším jarem se i vesele zahradničí, pak pokud zaženete kocoura s květináče, ze kterého se rozhodl si udělat toaletu... Pak vám i možná něco vyroste... a poroste. Neboli, už se těším, až se náš balkón zase promění v džungli.

 

Užívejte si jaro, vlévejte do žil novou sílu... a hlavně: nenechte se zlbnout.
Ani jarem, ani politiky.

 

Všechna foto: autor

Foto v profilu s použitím maskové aplikace Viber.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Martin Faltýn | pátek 22.3.2024 9:59 | karma článku: 14,44 | přečteno: 314x