Byl jsem naočkován - nadvakrát!

Je to jen omyl aplikujícího asistenta lékaře? Náhoda nebo záměr? - Jsem snad obětí nějaké plánované konspirace? (Pozor! Druhou část tohoto blogu neberte vážně! Je to jen fake spekulace!)

Tedy, je to fakt, že jsem se pro očkování rozhodl dobrovolně a mám pro to řadu důvodů. Mimo jiné proto, že i pracovně přicházím do kontaktu s nemalým počtem lidí. Na krátko, na déle...

Konečně na mne došla věková řada. Asi před měsícem.

Napřed mi volala obvodní lékařka a nabízela očkování. Jenže, mi to termínově nevycházelo. Dělal jsem v daném dni doprovod nevidomému příteli, na malou operaci.

Tak jsem musel vyčkat. No a dnes nastal Den D.

Trochu jsem si připadal jako ve Futuramě; v dílu, kde parta hrdinů pronikne do Statistického úřadu. Bloudí chodbami, je postrkována úředníky... Tady to bylo jednotlivými "sestrami a bratry", jak mi bylo postupně naznačeno. Odškrtnout se ze seznamu - Obdržet dotazník - Zanést dotazník do PC - čekat až na mne přijde řada - K lékaři na očkování - čekat, až budu moci odejít... A vždycky vás přitom někdo organizoval, směroval, vyvolával přiděleným pořadovým číslem z šatního lístku...

No, nejzajímavější to bylo pravdu v ordinaci.

Jednak se mne, po mém pozdravu, doktor zeptal:

"Přišla jste na základě věku?"

"Ano, přišel."

A to aniž by se na mne podíval, neb mne opečovával jeho asistent. Vzal jsem to s humorem. Lékař ke mně vzhlédl a samozřejmě se omluvil.

No a pak mne začal asistent očkovat.

Zabodl jehlu. A už jsem čekal na mírnou bolest jak se tekutina žene do svalu. Náhle ji ale vyndal - já se udiveně ohlédl, že jsem vůbec nic necítil a on povídá:

"Omlouvám se, ale nepovedlo se mi se trefit do svalu - musím ještě jednou."

Inu, aplikoval mi injekci Pfizeru po druhé - to už jsem trochu cítil a tím to skončilo.

 

NO A TEĎ TA FAKE SPEKULACE!

Bylo tomu skutečně tak? Mohl se pouze netrefit do svalu?

Nebo je to něco jiného?

Proč dva vpichy?

Co když?

  • Co když mi vpíchl navíc nějaký virus?
  • Co když mi vpíchl třeba HIV?
  • Co když mi vpíchl mikročip?

Určitě si vymyslíte i nějaké jiné možné varianty. Spiklenci, antivakcináři, sluníčkáři a jiní odborníci by jistě "doložili" i jiný možný materiál.

Kdepak. To celé je fake a spekulace - spíš pro vaše pobavení. Osoba nakažená nějakou chorobou nebo robocop ze mne určitě nebude.

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Martin Faltýn | pátek 14.5.2021 20:50 | karma článku: 10,64 | přečteno: 309x