Brilantní výkon moderátorky Drtinové - usvědčila Haška ze lží

Skládám hold své kolegyni Daniele Drtinové, která v interview na ČT 24 zcela převálcovala prvního místopředsedu ČSSD Michala Haška.

INTERVIEW Daniely DrtinovéDE

 

Elegantně mu dokázala, jak zapřel svého předsedu Bohuslava Sobotku pár hodin poté, co mu v televizní debatě vyjádřil podporu, a jak lže o schůzce představitelů ČSSD s prezidentem, ačkoliv se prokázalo, že Haškův stranický kolega Milan Chovanec na setkání s Milošem Zemanem v Lánech byl.

 

Zatímco politik si dle obvyklých způsobů našich představitelů stále mlel svou, reportérka Drtinová se nedala odbýt. Velmi důrazně a přesvědčivě vedla rozhovor a usvědčovala politika z jednoho protimluvu za druhým. Nepůsobila při tom protivně a agresivně jako Jílková či Tachecí. Byla nervózní, ale přirozeně, což ještě zvyšovalo dramatičnost pořadu, v němž novinářka využila každého okamžiku, aby velmi kultivovaně politika vrátila k tématu, od kterého odbíhal.

Danielo, bravo! Váš výkon by měl vejít do učebnic české žurnalistiky.

Díky a moc vám fandím.

A vašemu týmu vzkažte, že odvedl také výbornou práci, když vám posílali argumenty přímo do vysílání. Něco takového jsem ještě nikdy neviděla.

Autor: Dana Emingerová | úterý 29.10.2013 21:28 | karma článku: 39,50 | přečteno: 5614x