Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IK

Chtělo by to reprízu pořadu a ne jednu.... jen doufám, že paní Drtinové nebude "nabídnut" v Čt nový pořad.....byla totiž skvělá a to se neodpouští.R^

1 0
možnosti
TH

Taky se mi to libilo. Doufam, ze ted Drtinovou definitivne neodstrani. Avsak bych ji nesrovnavala vubec s Jilkovou. Ta dela kabaret, i kdyz nekdy zabavny. 

Nevidela jsem u Drtinove zadnou nervozitu, ale soustredeni na tema a rychle rekce. 

Drtinova tohle delala vzdy, ale spousta divaku, si mysli, ze je stekajici a ma mit k politikovi uctu a nechat ho hovoriti.  S cimz ja nesouhlasim.

5 0
možnosti
MP

M28a34r89t32i71n 15P85a96u83l

30. 10. 2013 14:55

Já pamatuji Jílkovou ještě coby redaktorku a byla v otázkách na politiky pěkně k věci a ostrá. Musela z té pozice odejít, protože tím pár politiků naštvala, zejména Miloš Zeman nestačil její otázky vnímat. Byla neskutečně dobrá.

Teprve potom začala dělat kabaret.

Doufám, že se Drtinová udrží, stejně jako Moravec.R^

0 0
možnosti
PGS

Hašek je veliký darebák a čachrář. Dlouhodobě! Ale zatím mu ty jeho  lumpárny vycházely bez trestu. Mistrovským kouskem v jeho intrikách bylo odstavení lidovců v JMK v r. 2008, kdy se ukázalo, že s ODS měli vše domluvené a rozdělené ještě před volbami a nebylo o čem jednat.  Dnes, zdá se i přes Zemanovu a Škromachovu podporu, si ukousnul trochu velké sousto a lze jen doufat, že dostane, co si zaslouží!

5 0
možnosti
Foto

Když čtu diskuse, nestačím se divit nad naivitou  občanů, že volby té či oné  strany změní systém a že bude dobře. Pořádek může udělat jen strana, která ustřihne křidýlka bohatým (rozumně) a příživníku. Středně progresivně.

Haškové, Zemanové aj,  jsou jen mluvčí a dobře placené figurky na šachovnici v bitvě zájmů těch nejbohatších. 

A věřte, že v partě co to řídí "od zadu" je veselo. Podzimní hony na husy, kachny, výlov soukromých rybníků, dobré jídlo, hostesky. Peníze nehrají roli. Ti vám v parlamentu sedět nebudou. 

Rada: Snažte se osamostatnit, v té bláznivé společnosti je pořád mnoho možností.

0 4
možnosti
MG

:-PDaniela Drtinová odviedla profesionálny výkon a Hašek za ňou svojim výkonom zaostal o konskú dĺžku. Odborníci na mimoverbálnu komunikáciu potvrdia, že Haškov výraz tváre bol usvedčujúci, kŕče v tvári, umelý úsmev a iné znaky. Zrejme si uvedomil starú zásadu zločincov, že najlepšie je zločin páchať osamote, lebo v prípade viacerých páchateľov nie je záruka, že sa niektorí neprekecnú /Chovanec, Tejc/:-)

Zeman patrí do kategórie ľudí, ktorí  majú radi zradu, ale nie zradcov, takže k šuhajom Hašek a spol. sa zachová ako k prezervatívu, po použití zahodiť..........., iné ani nemôžu čakať, stačí si spomenúť na jeho nadľudskú obranu Mynářa a v nedeľu v OVM dal jasne najavo, že  Mynář dostane cesťák z prezidentskej kancelárie:-P

2 0
možnosti
VK

Pamatujete se nekdo na serial hrisni lide mesta prazskeho. Scena kdy Zazvorkova se dusuje "pri zivote sve dcery ktera lezi tam na te posteli". Nakonec kdyz se provalilo ze lhala a ze vrazedkyni skutecne je, tak se ji rada Vacatko ptal, jestli se nebala takove prisahy. A ona odpovedela, ze proc by se mela bat, kdyz jeji dcera nelezi na posteli ale na kanapi. A presne tak na mne pusobil Hasek. Vsimli jste si, jak dokola opakoval ze v sobotu se vecer zadna schuzka u presidenta nekonala a tupe se pritom uculoval? Hned mne napadlo, jestli ona ta schuzka neprobehla po pulnoci, coz  by znamenalo, ze Hasek nelhal, protoze tato schuzka vlastne probehla v nedeli. Oni ti levicaci jsou potvory.

8 0
možnosti
PK

Ze lži ho neusvědčila, ale podusila ho pěkně, a to je dobře:-)

9 0
možnosti
MG

Myslím si, že ho usvedčila, určite oľutoval chvíľu, že tam šiel.....

1 0
možnosti
Foto

Drtinová převálcuje každého nebo se alespoň tak tváří a lidi jí to baští.

1 8
možnosti
HB

Ale nepřeválcuje, jen ukřičí.

2 6
možnosti
FB

Taky si myslím, že ho ze lži neusvědčila. Každopádně jednoznačně poukázala na to, že nepochybně lže buď Hašek, nebo Chovanec.

5 1
možnosti
MG
LB

a mlží pořád...viz trovna probíhající debata na ČT 24:-)

3 0
možnosti
  • Počet článků 205
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2328x
Novinářka a spisovatelka je reportérkou časopisu National Geographic, píše také pro MF Dnes a iDNES, Neviditelného psa, čte své fejetony v ČRo. Vydala deset knih. Jako žákyně spisovatele vede vlastní kurzy tvůrčí Psaní podle Lustiga, učí v Akademii ČTK, na Fakultě umění a designu v Plzni. Práce jejích studentů i další informace o kurzech najdete na: www.psanipodlelustiga.cz.

 

 

Seznam rubrik