Kamkoli chcete aneb teleporty pro všechny

Začalo to Nepálem a Indií. Od té doby mě přepadá cestovní horečka. Kulturní horečka. Prostě Horečka.

    Je doba neomezených možností. Stačí si koupit ten či onen teleport. Dají se pořídit od nejnižších cen až po astronomické sumy. Není to žádná věda takový teleport. Je to spíše někde mezi nebem a zemí. Ale jedno je jisté. Dovolit si nějaký ten teleport může dnes každý.
    Teleporty nás přenášejí na různá místa či do různých činností. Teleporty v podobě piva nás zavedou na toulky právě po Nepálu a Indii či nás vynese hluboko do oblak. Žvýkačky nás tu a tam přenesou na vrchol ledovce av v  trenkách nás nechá klouzat se. Dokud žvýkáme (pak totiž energie teleportu vyprchá a zbydou jen nadšené vzpomínky).  Když se napijeme jedné pomerančové limonády, zažijeme spousta srandy, nebo-li bžundy, chcete-li. Nápoj obsahující alkohol nás přenese do společnosti krásných žen, se kterými můžeme po dobu konzumace laškovat. Zažijte projížďku po senzačních dálnicích prostředkem krásných pralesů a mostech přes oceány. Přeneste se do ropického ráje kokosovou tyčinkou. Tančete rytmické tance mezi palmami. Zažijte pirátské dobrodružství s ovocným džusem.
    Myslím, že jsem již přecestovaný. Chybí mi se jen stát sjetým rastafariánem, dojícím žirafu. Respektive, ani mi to nechybí.

Autor: Eduard Málek | středa 24.8.2011 12:43 | karma článku: 7,32 | přečteno: 783x