Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Vulgarita fanatických „ódéesáků“

Níže uvedené citáty nepochází z nějakého pokleslého filmu plného násilí. Nejsou shromážděny ani z porno filmu, ani z učebnice o lidské sexualitě či z učebnice zoologie. Jsou to autentická tvrzení vrcholových politiků ODS. Abych byl objektivní, snažil jsem se získat podobné lahůdky „napříč politickým spektrem“. Kupodivu jsem nic v podobné „kvalitě“ nezaznamenal. Tím netvrdím, že to neexistuje. Útlocitné povahy varuji před následujícím textem.

„Když proti vám stojí lidský dobytek a svině, může se stát cokoli“
 Petr Nečas – expremiér ODS; kauza Nagyová;  na adresu olomouckých státních zástupců
„Ta olomoucká svině by měla ve své funkci okamžitě skončit“
Aleš Rádl – exposlanec ODS; kauza Nagyová; na adresu olomouckých státních zástupců
„Blb, spermie, ejakulát, trest smrti.“
Ivan Langer – exministr ODS; hřímající a bránící Nečase; kauza Nagyová; na adresu novinářů
„Vytíráš si prdel s těma ostatníma. Jinými slovy říkáš, že tihleti, tihleti si vytřou prdel s tam těma. Tak já ti to povím, jaká hra kolem toho byla. Jaká špinavá hra kolem toho byla, kolik lidí půjde bručet!"
Ivan Langer – exministr ODS; hrozící; k Bursíkovi při volbě prezidenta Klause
"Já jsem přesvědčen, že jsem člověk, který dokáže zaujmout nejenom vystupováním, vzhledem, ale především tím, co říká."
Ivan Langer – exministr ODS; rozjímající; (iDNES.cz; 29. 09. 2008); komentář netřeba
Bože, jak mě jen svědí jazyk…
Přepis policejního odposlechu z pondělí 14. srpna 2000 v 18 hodin 46 minut; převzato z knihy Kmotr Mrázek od Jaroslava Kmenty:
Policie zachytila, jak se Šafranko svěřuje Mrázkovi, že ulovil velmi důležité informace k jednomu důležitému a nadějnému politikovi.
Šafranko: „Mluvil jsem s jedním naším kontaktem. Je to v pohodě. Ale co ti musím říct: povídal mi takové věci na íčka, to mi nebudeš věřit. Ale to je až na osobní jednání. Co on dělá za věci.“
Mrázek: „To se může hodit. Kdyby tam (do vlády) jednou vlez, tak to má cenu zlata.“
Mrázkova slova se naplnila. Ivan Langer „vlezl“ do vlády 4. září 2006.

„Ale s tím íčkem mám radost. To je bomba. Z toho íčka mám fakt radost.“
Výroky kmotra Mrázka týkající se Íčka;  Jaroslav Kmenta: Kmotr Mrázek II Krakatice
Jak tomu mám rozumět? Můj výklad je ten, že Mrázek byl zvyklý na všechno, ale Íčko dokázal překvapit i kmotra Mrázka. Zajímavé je, že Mrázek měl lepší informace, než státní orgány. Jak je to možné? Neschopnost? Korupce? Tak či onak, i Íčko má svou Achillovu patu. Když to zjistil Mrázek, museli to zjistit i jiní.
Dále cituji z knihy Kmotr Mrázek II Krakatice: Ivan Langer dnes říká, že se snažil pomoci českému podnikateli Luďku Sekyrovi čistě jen z patriotismu.  „Jen jsem lobboval. Nic jiného v tom nebylo." prohlašuje.
A já mu věřím. Já si toho dokonce moc vážím. Langer je patriot, Knobloch je entuziasta. Tito lidé jsou solí naší země. Více takových.
Pokud pan Ivan jen „lobboval“, proč je tak prudérní? Jeho právník kontaktoval tvůrce firmu „Příběh kmotra“ a hrozil soudní žalobou. Langer na projekci tohoto filmu nepřišel. Stejně jako Gross a Kubice… To „Íčko“ mu stejně již nikdo neodpáře. Ať si vezme vzor z „Téčka“, exposlance ODS Tlustého. Ten se s tím naučil důstojně žít a má od médií pokoj. Připomíná mu někdo jeho „Téčko“? Nebo co takový Šlouf. Za ním Mrázek chodil dokonce na úřad vlády a s jakým stoickým klidem to pan Šlouf přechází. Mediální prskání a právní pruzení k ničemu nevede. Příkladem je poslanec ČSSD Hašek, podle slavného billboardu prezentovaný jako kecal, lenoch, nevěrník. Kdyby všechna tři tvrzení uvěřitelně vysvětlil a nechal billboard billboardem, měl by také klid. Jenže on ho nechal z moci úřední (své) sundat a tím si lidově řečeno naběhl na vidle.  
Kde takový slovník ti „ódéesáci“ pochytili? Doma, na výkonné radě nebo na CEVRU? Škoda, že po mé kritice ODS mi na tomto pravicovém VUMLu nebude asi umožněno nikdy studovat. Velká ztráta. Tak rád bych si rozšířil nejen ryze pravicové obzory, ale možná bych obohatil i své vyjadřovací schopnosti. Topolánkovy hrubé nejapnosti zde nezařazuji, neb je to již politická mrtvola. Ale na jeho vztyčený prostředník v Poslanecké sněmovně by voliči také neměli zapomenout. I Topolánek byl a je zuřivý „ódéesák“. Výše uvedené výroky fanatiků ODS jsem použil jako demonstraci jejich mentální úrovně. Takoví lidé řídili stát. Takoví lidé řídili policii. Takoví lidé měli vliv na další bezpečnostní složky státu. Na takovou kadenci je potřeba mít kachní žaludek. Taková smršť vulgarit jen dokazuje pokleslost, prázdnost a prohnilost politiky a politiků ODS. „Ódéesácký“ hnis a sliz.
Slovo sliz mi připomnělo jeden výrok exministra Kalouska. Svého času, když Věci veřejné řádily v Parlamentu a chovaly se nevyzpytatelně, tak je takto Kalousek označil. A co se nestalo. Když se VV rozštěpily, došlo k zázraku. Ze slizu byla vysublimována čistá „strana“ LIDEM. Najednou tu byla panensky neposkvrněná Karolina a její parta. Ta již Nečasovi a Kalouskovi nesmrděla. Byl to zázrak. Úplné Lurdy. Na místo, kde k tomu došlo, by měla chodit procesí. To nedokázali ani středověcí alchymisté. Ze slizu vydestilovat bělostnou politickou stranu. Ale možná je vysvětlení tohoto téměř paranormálního jevu ryze pragmatické: ODS došli kriminálníci typu exposlance Romana Pekárka. Ten za braní úplatků dostal 5 let natvrdo a šel bručet. Takže ODS a TOP 09 neměly s kým prosazovat své pro-lidové a pro-podnikatelské zákony.
Že lze použít i nadávky, být nad věcí a přitom vtipný, demonstruji na citátu předsedy KDU-ČSL pana Bělohrádka: „Prošla mi rukama spousta dobytků i sviní a věřte mi, že si s nimi poradím, kdybych je potkal v politice.“ Pro vysvětlení, pan Bělohrádek je povoláním veterinář. Souvislost s výše uvedenými pány z ODS za tím nehledejte. Pouze srovnejte tento výrok s těmi horními. I to slovo svině se tam také vyskytuje, ale rozdíl v jeho použití je drastický.
Veškeré tyto reminiscence jsou varováním před politickými alchymisty typu Nečase a Kalouska. Varováním před jejich nereformovatelnými stranami. Místo Kalouska a Nečase se z močálů těchto „kmotrovských rodin“ můžou vynořit ještě větší sekáči. Prezident Zeman na adresu zelených prohlásil: „Je potřeba je vypálit, počurat, posolit.“ Velká škoda, že tato slova nesměroval do lůna ODS a TOP 09. Tam by to sedělo líp.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Dušan Navrátil | pondělí 21.10.2013 16:07 | karma článku: 27,77 | přečteno: 1683x
  • Další články autora

Dušan Navrátil

Přestupky jsou naše věc, děláme to pro obec!

Takto by šlo volně parafrázovat heslo, se kterým do komunálních voleb v naši obci vstupuje jedno z místních sdružení.

19.9.2022 v 7:05 | Karma: 0 | Přečteno: 94x | Diskuse| Politika

Dušan Navrátil

Premiér Fiala utajoval informace

Usvědčil ho nechtěně ředitel GIBS Dragoun v rozhovoru, který poskytl novináři Radimu Vaculíkovi z portálu Novinky.cz. Vtíravou otázkou je, zda premiér Fiala svou nečinností neporušil zákon, když důvodné podezření nechal vyšumět.

13.9.2022 v 8:05 | Karma: 6,58 | Přečteno: 164x | Diskuse| Politika

Dušan Navrátil

Nezisková organizace premiéra Petra Fialy

Mít neziskovku je fajn. Státní peníze se tam jen točí. Jednu takovou neziskovou organizaci má i premiér Fiala a páchá v ní pouze samé dobré skutky, podobně jako Matka Tereza. Takže nikdo nemůže být nespokojený. Opravdu?

13.9.2022 v 7:02 | Karma: 23,71 | Přečteno: 3957x | Diskuse| Politika

Dušan Navrátil

Na otázku „Pořád ještě bijete svoji manželku?“ nelze dobře odpovědět.

Stejně tak nejde dobře odpovědět na otázku, zda budete příště volit ANO či ODS. Další strany, trpajzlíky z pěti slepence úplně pomíjím. Uvádím i další informace o demonstraci na Václaváku. Neskutečné podvraťáctví mainstreamu!

11.9.2022 v 7:51 | Karma: 20,94 | Přečteno: 444x | Diskuse| Politika

Dušan Navrátil

Co vám česká média tají, to prozradil americký senátor Ron Paul.

Washington bojuje s Ruskem na Ukrajině, zbytek Ameriky si připadá, že se stává Zimbabwe. Biden slibuje poslat miliardy zkorumpovanému lídrovi za oceán, a přitom se americká města podobají vybombardovaným městům v Libyi či Iráku.

10.9.2022 v 7:01 | Karma: 29,41 | Přečteno: 904x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Atentát na Fica. Slovenského premiéra postřelili

15. května 2024  14:56,  aktualizováno  17:56

Slovenského premiéra Roberta Fica ve středu postřelili. K incidentu došlo v obci Handlová před...

Fico je po operaci při vědomí. Ministr vnitra mluví o občanské válce

15. května 2024  19:25,  aktualizováno  23:12

Slovenský premiér Robert Fico, který byl terčem atentátu, je po operaci při vědomí. S odkazem na...

Drahé a rezavé, řeší Ukrajinci zbraně z Česka. Ani nezaplatili, brání se firma

18. května 2024  12:02

Premium České zbrojařské firmy patří dlouhou dobu mezi klíčové dodavatele pro ukrajinskou armádu i tamní...

Fica čekají nejtěžší hodiny, od smrti ho dělily centimetry, řekl Pellegrini

16. května 2024  8:42,  aktualizováno  15:38

Zdravotní stav slovenského premiéra Roberta Fica je stabilizovaný, ale nadále vážný, řekl po...

Pozdrav z lůžka. Expert Antoš posílá po srážce s autem palec nahoru

13. května 2024  18:48,  aktualizováno  14.5 22:25

Hokejový expert České televize Milan Antoš, kterého v neděli na cestě z O2 areny srazilo auto, se...

Mají rakovinu, metastázy a nic nezabírá. Léčba je, ale pacienty by stála miliony

22. května 2024

Premium Muži s metastazující rakovinou prostaty, na kterou už nezabírá jiná léčba, se upínají k poslední...

Zvedneme minimální mzdu o tisíce, drtí predikce Zaorálek

22. května 2024

Sociální demokracie, kdysi nejsilnější strana, vypadla ze Sněmovny a teď se snaží proniknout...

Proč se malým Němcům nedaří v matematice. Ve školství nefunguje integrace

22. května 2024

Premium Vypadá to, jako by němečtí žáci najednou ztratili schopnost počítat. Podle nové studie německé...

Vyhrajte vstupenky na finále MS v hokeji. Máte jedinečnou šanci s iDNES Premium

22. května 2024

Je tady ještě jedna šance, jak získat vstupenky na finále hokejového mistrovství světa! Dvě místa v...

  • Počet článků 143
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2277x
Motto: Nikdy nesoupeř s blbcem. Stáhne tě na svou úroveň a tam tě převálcuje svými zkušenostmi.

Boj s blbostí se nedá vyhrát, ale musí se vést.