Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZJ

Podle Vašeho blogu usuzuji, že sám mluvíte dle Gutha-Jarkovského.

A podstatě stačilo napsat: nemám rád modré ptáky. Ale to by si někdo třeba špatně vykládal a spojoval s Vaší sexualitou.

Fandím Vám. Stále, pevně věřte pánům Kmentovi, Ištvánovi a podobně. Bude to dobré pro váš duševní stav.

3 1
možnosti
Foto

Mám radost, že alespoň někdo z „ódéesáků“ zná Gutha-Jarkovského a ví kdo to byl. Já podle něj nemluvím. Modré ptáky opravdu rád nemám. Když se podíváte na trestní oznámení (odkaz je v některých článcích na mém blogu) možná pochopíte i proč. Ptákostrana totiž plně ovládla policii, je to na delší řeč. Když si to trestní oznámení přečtete, zjistíte, že konkrétně k panu Ištvanovi jsem velmi, ale opravdu velmi kritický. Knihy pana Kmenty se opírají o policejní odposlechy. Já tedy cituji autentické postavy, ne pana Kmentu. Ten nevymyslel přezdívku Íčko, atd. Státní zastupitelství považuji za skanzen, panuje tam doba ledová. Na toto téma připravuji článek. Pokud se s ním seznámíte budete se možná divit a změníte svůj názor (možná).

2 2
možnosti
MT

Vyborna sbirka komentu lidi, kteri se derou do vlady jako veš do kozicha. A to v poslednich volbach ani nevyhrali.  Ale konecne  uz jim zvoni hrana...

4 0
možnosti
MA

Když se cituje, tak se píše zdroj a hlavně datum. Jsme na internet, takže i odkaz na zdroj. Potom má citace smysl, takto jsou to jen cinty naší Mindy.

2 0
možnosti
Foto

Máte pravdu. Moje chyba. Nechtěl jsem ale text příliš zamořovat odkazy...Většina výroků je z MF DNES (tištěná veze), Íčkova krasomluva a chvástání je z internetu, dále z knihy pana Kmenty. Někde odkaz je, někde není. Ty výroky jsou tak "ostré", že jsem nezměnil ani čárku. Vše je naprosto autentické. Jinak bych byl snadnou kořistí "ódéesáků". Vše bylo řečeno přesně tak, jak jsem uvedl.

1 1
možnosti
JS

J90i71ř21í 44S36o13c64h85o16r

21. 10. 2013 16:26

Je zajímavé, že u jiných stran či Zemana, mu vulgarita nevadí.

4 2
možnosti
Foto

Vadí. Jenže nikdo jiný nepoužívá tak těžký kalibr.

5 1
možnosti
LH

Marná snaha pane Navrátile, ODS se do sněmovny stejně dostane;-D;-D;-D

7 1
možnosti
Foto

Je to možné, ale není to jisté. Když nebudou "u lizu" tak se stejně rozhádají. Takže je jedno kdy skončí. Dříve nebo později, stejně je to nemine. Na politickém "trhu" existuje lepší nabídka. Vždyť ti kmotři v opozici úplně uchřadnou. Pokud nenalezou to vládních stran;-)

4 2
možnosti
  • Počet článků 143
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2277x
Motto: Nikdy nesoupeř s blbcem. Stáhne tě na svou úroveň a tam tě převálcuje svými zkušenostmi.

Boj s blbostí se nedá vyhrát, ale musí se vést.