Ivaně Zemanové, první dámě, se někdo asi mstí

Doufám, že moji důvěru vloženou do Vás, nezklamete... tak nějak přistupují celebrity a jiné brity k lidem, kteří jim vytváří líčení, účesy, určují jaké si mají vzít na sebe oblečení a vůbec dělají z nich miláčka kamery tak, aby obecenstvo vzdychlo úžasem, jak jsou úžasní. Tedy úžasní co se týká vzhledu. Vydávají se s důvěrou všanc vizážistům (vizážistkám) a kostymérům (kostymérkám). Vkládají v tyto svého druhu umělce, svoji důvěru, že je nemůžou zklamat, protože ovládají svoji profesi. Vizážisté přeci ví, že hvězdě paní AA nesluší zrzavá paruka, paní BB nejdou v žádném případě kudrnaté účesy, a tvář paní CC absolutně nesvědčí tmavý make up. 

Panu DD je nutno hojně zapudrovat lysinky a panu EE je potřeba zatřít kruhy pod očima, které má už od puberty.

Kostýmní výtvarníci nenapěchují oblé tělo paní AA do kraječek a napufovaných šatek, paní BB musí naopak přidat bohaté krajkoví na hruď, aby se nikdo nemohl splést, že se nejedná o pána, paní CC nemohou obléknout sukni nad kolínka, protože kolínka už něco pamatují. Taková šedesátka v minisukni, to je zážitek. Pan DD musí mít nutně vestičku nebo ozdobný pás, aby mu nevyhřezlo bříško, pana EE nelze pustit před kameru v tílku, i kdyby to scénář předpisoval, protože by divák znejistěl, zda se nejedná o paní.

Ano, takový odborník musí na to, aby věděl koho do čeho obléknout, jak učesat a nalíčit, mít talent a k tomu talentu příslušné znalosti.

Tak mi potom vysvětlete, jak je možné, že paní Kubišové (sice dávno) a Maciuchové (taky dávno) klidně odsouhlasí (navrhnou) šaty bez rukávů. O jmenovaných se nedá říct, že by nebyly zachovalé, ale marná sláva, své mají už za sebou, což kamera nelítostně odhalí. Nebo chudera paní Lívie, bývalá to první dáma, které z některých modelů vykukovala hlavinka jak z želví ulity, kvůli mohutným límcům.

Nejnovější první dámu, Ivanu Zemanovou občas také strkají do těch velkých límců, ale s krutou pravidelností ji cpou do krátkých sukní, aby ona vypadala jako krabice na dort . I kypřejší dáma může zářit, když má vychytaný model. Líbí se mi oblečení paní Merklové, byť má stále kalhoty.

Podívejte se zde - klik, toho vizážistu, výrobce bílého oblečení a kadeřníka  bych nechala zastřelit pro výstrahu...

 

Zde - klik na stránku "Ona dnes" jsou zdařilé návrhy pro první dámu i první slečnu, zejména od Natali Ruden jsou povedené, nevím proč z nich hrad nečerpá...

 

 

 

 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Naďa Dubcová | čtvrtek 3.4.2014 15:57 | karma článku: 15,11 | přečteno: 1739x
  • Další články autora

Naďa Dubcová

Nepamatuji se.. pamatuju...

10.11.2019 v 19:47 | Karma: 24,13

Naďa Dubcová

O smrti, o mé smrti

3.11.2019 v 10:10 | Karma: 20,92

Naďa Dubcová

Prej jako křísit dinosaura

1.11.2019 v 9:58 | Karma: 25,24

Naďa Dubcová

Jen na skok

23.10.2019 v 12:31 | Karma: 18,52