Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Vrtěti psem dovoleno?

   Nejpočetnější skupinou žadatelů o azyl v EU byli doposud Syřané. Na západ se ovšem valí další tsunami. Jsou to Afghánci. A připravení jsou Afričané..

   

   Afghánští převaděči se rychle poučili jak to teď ve světě chodí s migranty. V Kábulu dnes není nic lehčího než se obrátit na „cestovku“. Převaděčská mafie má žně. Založila profesionální síť v podobě nelegálních cestovních kanceláří pro dopravu migrantů do Evropy. Ředitel německé rozvědky BND Gerhard Schindler oznámil, že v Afghánistánu se vyvinula vysoce profesionální pašerácká struktura. Chapadla této pašerácké chobotnice jsou vskutku impozantní. Táhnou se přes Turecko až do Itálie, Řecka a Francie. A jelikož v Turecku zrovinka slaví vítězství proislámské Strany spravedlnosti a rozvoje a pějí slávu a dlouhou vládu tureckému prezidentovi Erdoganovi, řve nyní slastí i celý Balkán. Muslimové slaví obrovský triumf. Čistky začaly okamžitě. Turecká vláda vítězné strany pozatýkala 35 příznivců hnutí duchovního F. Gullena, který je silným kritikem prezidenta Erdogana. Vláda viní duchovního i z pokusu o destabilizaci země.

Kolabující afghánská ekonomika a bojové úspěchy Talibanu pašerákům skvěle hraje do karet. Pašeráctví migrantů je dnes výnosnější byznys než obchod s drogami. Počet afghánských migrantů bude narůstat a sílit, protože Afghánci mají naprosto zkreslenou představu o lepším životě v opěvované a bohaté Evropě. Pašeráci skvěle bohatnou, namlouvají migrantům, že Evropa je zaslíbený ráj, kde se nemusí pracovat, protože systém demokracie je bohatý a humánní a veškeré výhody z toho plynoucí jsou pro migranty automatickým právem. Evropani jsou běžencům líčeni jako humanisté, kteří se rozhodli spasit svět. Další skupiny pašeráků volí jinou propagandu a tvrdí běžencům, že Evropané už jsou jen kalab jako Američané a že není problém alkalby zpracovat, protože jsou to přece psi a ti pro orientálce mají pramalou hodnotu.

Pro pašeráky lidí je nyní převaděčství prostě zlatou žílou. Organizují vše dokonale dle poptávky a nabídky. Převaděčská taxa se pohybuje v rozmezí od pět tisíc do dvaceti pěti tisíc USD dle náročnosti trasy a výběru cílové destinace. Afghánci zatím chtějí převážně do Německa. Německá vláda nyní rozjela kampaň v Afghánistánu, ve které se snaží uvést na pravou míru nereálné představy o azylu ve své zemi. Kampaň ovšem není nic platná, za prvé jede s křížkem po funuse, za druhé propaganda Evropy jako zlatého telete je silnější a za třetí nelegální cestovky v Kábulu jedou zase svou kampaň. Zoufalá intervence Berlína v Kábulu je spíše něco jako zoufalý výkřik v agónii.

Do Evropy se nyní valí hlavně střední třída, která má prostředky na nákladnou cestu. Přesto, že tito Afghánci žijí relativně v dostatku a bezpečí, neváhají prodat vše co mají a vrhají se do spárů převaděčské mafie, která si vesele mastí kapsy.

Pašeráci vědí jak zacházet s mentalitou svých krajanů na rozdíl od Evropanů, kteří o této mentalitě čtou jen v knihách. Taktika a propaganda, jakou zvolili pašeráci migrantů, je propracovaná a nic není ponecháno náhodě. Ostatně náhody neexistují, tudíž doprava migrantů do Evropy je systematická, plánovaná, dobře organizovaná, výnosná, je to prostě báječný byznys, který nemá ve světě zatím obdobu. Pašeráci převáží běžence na gumových člunech, opatří je záchrannými vestami a čluny míří z Turecka na řecký ostrov Lesbos. Pašeráci znají vstupní brány pro migranty, kteří směřují do Evropy. Slibují hladký průchod do Bulharska, které je jednou z těchto vstupních bran.

Propaganda o štědré, humánní a bohaté Evropě jede na plné pecky. Připitomělí humánní alkalb z EU jsou největším hitem 21. století. A tak pod pláštíkem cestovních kanceláří, levných hotelů a různých obchodů se zbožím operují organizované převaděčské mafie. Dětský fond OSN UNICEF hlásí, že každý den žádá v EU o azyl 700 dětí, od září tohoto roku požádalo o azyl v Evropě 190 tisíc dětí, což je oproti loňskému roku dvakrát více.

Mluvčí libyjské vlády generálního národního kongresu Džamal Zúbia radil vládě, aby najala lodě a poslala do Evropy sta tisíce migrantů. Západem neuznávaná libyjská vláda se sídlem v Tripolisu takto varuje, že pokud ji EU nebude oficiálně akceptovat, vyšle milion afrických migrantů, které zatím zadržuje na svoje náklady na svém území. Libye má speciální úřad pro boj s ilegální migrací, který disponuje sílou osmi tisíc zaměstnanců, vynakládá na to nemalé prostředky v řádu desítek milionů liber. Spolupracuje s mezinárodní organizací pro migraci na programu vrácení migrantů do jejich zemí. Libye je tranzitní zemí, přes kterou míří do EU nyní obrovská tsunami Afričanů. Pokud by Libye změnila svou politiku a přestala běžence zadržovat, máme tu dalšího džina.

Vzhledem k tomu, že situace s migrací je už dávno v kritickém bodě a lídrům EU se pořád nedaří razantně a promptně situaci řešit, rozhodla slovenská vláda o vytvoření jednotky v síle 300 mužů. Tito budou použiti pro zásahy na ochranu hranic jiných zemí. Od zítra bude 20 mužů jednotky působit na slovinské hranici. Německo chystá vytvoření tzv. Záchytných zón což znamená, že když dojde k zastavení přílivu migrantů do Německa, vytvoří se obrovský tlak na jiné středoevropské země. Takže až Němci zavřou hranice, první na ráně budeme my a Rakousko. Maďarský parlament včera odmítl povinné kvóty pro rozdělení migrantů mezi členské země EU. Francie už taky začíná nervóznět. Zavede od 13. listopadu opět kontrolu hranic. Ani ne tak proto, že by snad chtěla ochránit svoje frantíky, nýbrž hlavně proto, že se v Paříži bude konat světová klimatická konference COP 21. A ono ochránit 200 delegací, které se tam mají sejít to totiž není vůbec žádná legrace v globálním chaosu, viďte Francouzi? Slováci vzhledem k migrační krizi žádají svolání summitu V4 a vzhledem k tomu, že Německo vytvoří zadržovací zóny, vzniká tímto zcela nová bezpečnostní situace.

A tak si říkám, kde jsou všichni ti křesťané a pravoslavní, proč mlčí? Proč mají v kostelech místo svých křížů najednou pračky na praní špinavého prádla? A kde jsou komunisté, ti oceloví muži, co vždycky vykřikovali, že v jednotě je síla? Taky mlčí. A kde jsou hebrejci, proč mlčí nejstarší pokolení lidstva, které zná tajemství Ježíše i mořských řas a ví nejvíce o lidském pokolení? Nechává vrtěti psem a čeká. Asi se všichni řídí starým arabským příslovím, které má velmi rád pan Schwarzenberg: „Máš-li nepřítele, posaď se v klidu na břeh řeky a jeho mrtvola vyplave.“

                                                                      -ed-

 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Eva Dreyová | středa 4.11.2015 21:24 | karma článku: 37,72 | přečteno: 1679x
  • Další články autora

Eva Dreyová

Jak se to dělá po americku

Řeč prezidenta Trumpa v OSN byla jistě působivá a mnozí zaplesali, že konečně Amerika si bude hledět jen svého multikulturního národa, který potřebuje rozumné vedení a zametá si důkladně hlavně svůj práh.

20.9.2017 v 20:07 | Karma: 29,22 | Přečteno: 1206x | Diskuse| Ostatní

Eva Dreyová

Motýlí dilema

V životě by mě nenapadlo, že se vážně dožiji psychoideologicko-politického hybridu alá Engels-Duhring-Hegel-Jung-Marx a další. A že to fakt bude implementováno naprosto vážně, zaníceně do všech hlav.

19.9.2017 v 13:36 | Karma: 17,01 | Přečteno: 489x | Diskuse| Osobní

Eva Dreyová

Poselství

Důležité je znát protivníka. Nepodceňovat jej. Nepřetržitě sledovat jeho záměry, jeho metody a argumentace. Znát argumenty a nepřátelské snahy, což je nezbytný krok, abychom se jako národ staly imunní vůči ..

12.9.2017 v 13:00 | Karma: 20,77 | Přečteno: 686x | Diskuse| Osobní

Eva Dreyová

Islám - průkopník komunismu a jednoty

Starověký Islám byl vlastně průkopník komunismu. Jestlipak vůbec Karel Marx se svým "Watsonem" Bedřichem Engelsem tušili, když psali svá díla, která dodnes nesmiřitelně rozdělují svět...

12.9.2017 v 0:15 | Karma: 20,16 | Přečteno: 731x | Diskuse| Společnost

Eva Dreyová

Útok na Pearl Harbor aneb jak to všechno začalo

Píše se rok 1941. Do Washingtonu odjíždí zkušený japonský diplomat Saburo Kurusu. Snaží se s Američany vyjednat nějakou dohodu. Po neúspěšných jednání s Washingtonem je rozhodnuto.

11.9.2017 v 18:57 | Karma: 20,14 | Přečteno: 683x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Atentát na Fica. Slovenského premiéra postřelili

15. května 2024  14:56,  aktualizováno  17:56

Slovenského premiéra Roberta Fica ve středu postřelili. K incidentu došlo v obci Handlová před...

Fico je po operaci při vědomí. Ministr vnitra mluví o občanské válce

15. května 2024  19:25,  aktualizováno  23:12

Slovenský premiér Robert Fico, který byl terčem atentátu, je po operaci při vědomí. S odkazem na...

Drahé a rezavé, řeší Ukrajinci zbraně z Česka. Ani nezaplatili, brání se firma

18. května 2024  12:02

Premium České zbrojařské firmy patří dlouhou dobu mezi klíčové dodavatele pro ukrajinskou armádu i tamní...

Fica čekají nejtěžší hodiny, od smrti ho dělily centimetry, řekl Pellegrini

16. května 2024  8:42,  aktualizováno  15:38

Zdravotní stav slovenského premiéra Roberta Fica je stabilizovaný, ale nadále vážný, řekl po...

Pozdrav z lůžka. Expert Antoš posílá po srážce s autem palec nahoru

13. května 2024  18:48,  aktualizováno  14.5 22:25

Hokejový expert České televize Milan Antoš, kterého v neděli na cestě z O2 areny srazilo auto, se...

Příjezd, kytice první dámě a hned do úřadu. Pavlova návštěva má přísnější opatření

21. května 2024  7:30,  aktualizováno  11:23

V továrně výrobce výbušnin a střeliva Explosii začala dnes dvoudenní návštěva Petra Pavla a jeho...

Na jihozápad Čech udeří odpoledne silné bouřky. Hrozí i přívalové deště

21. května 2024  10:49,  aktualizováno  11:21

Meteorologové varují, že v souvislosti s tlakovou níží postupující z Alp k severu se mohou během...

Radostné ohňostroje i slzy. Raísího smrt vyvolala v Íránu smíšené pocity

21. května 2024  11:19

Smrt íránského prezidenta Ebráhíma Raísího vyvolala mezi obyvateli blízkovýchodní země smíšené...

Asadova manželka má leukémii. Dřív se léčila z rakoviny prsu

21. května 2024  11:08

Syrská první dáma Asma Asadová má leukémii. V úterý to uvedla kancelář syrského prezidenta Bašára...

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!

  • Počet článků 264
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 777x
Minulost píše budoucnost.

 

Hle, člověče, máš bibli uč se, anebo se ji můžeš zříci zcela, přece zůstanu v tvé mysli spící, když mysl vládne zbytku těla, bláznův smích nad moudrými, blízko k srdci láska po ní žal, pasáček s ovcemi zbloudilými mezi vlky pase je dál.

 

Nuda bohatých spěje ke zločinu stejně jako bída chudých.

 

Netrap se lidmi ze své minulosti, je důvod proč se nedostali do tvé budoucnosti.

 

Stoupej tak vysoko aby, až budeš padat, uměl si i plachtit.

 

Kdo vede lidstvo ústy svými a mé myšlenky za své pokládá, ten není hoden očisty, jen špíny, ten schází tak, jak s čím nakládá.

 

Kde nestačí filosofie, jsou potřeba důtky.

                                  -ed-