Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KC

Za hloupost se platí v každé době. Hlupáky v národních vládách si zvolili občané, mají možnost jim jejich praktiky v příštích volbách zatrhnout. Hlupáky v Bruselu nevolil nikdo, přesto musíme nést následky jejich bludů. Pokud je v Evropě něco zdravého, dokáže se z močálu vymotat sama, pokud ne, pak zahyne a nikdo ji v nostalgii zakrátko vzpomínat nebude, protože dějiny, jak známo, píše vítěz.

2 0
možnosti
PB

..... a chaos vytváří co ? ,- chaos vytváří prostor pro nový knírkatý Ády a potem to bude inačí valčík než vrtěti psem !  Pokud se rychle, ale rychle nevzpamatujou tak na ten pseudohumanismus dojedou a tady to není o Židech, křestanech, komunistech atd. ,- tady je to obecně o neschopnosti politický garnitury jak v Bruselu tak v čele samotnejch států. Naprostým rozvalem EU to taky skončí,- enem doufám, že to ta banda blbců ukočíruje bez občanský války !

5 0
možnosti
JM

Žijeme v době, kdy média, a tím i politiku nejvíce ovlivňují zastydlí hipísáci z 60. let a jejich neomarxističtí následovníci. Mají plnou hubu lásky, ale přitom jsou plní nenávisti k lidem, kteří jaksi nesdílejí jejich "hodnoty". Smůla. 

Většina se snaží hledat vinu na současné situaci v politice USA, nebo EU. Jenže si neuvědomují, že vina je spíš v začarovaném kruhu politik - média - křiklouni - média - politik. Pisálkové, neustále se honící za senzacemi, dají prostor každé uřvané menšině a politikům předhazují jako problém každou pitomost. A politici ve svém jediném zájmu o svůj pozitivní mediální obraz pisálkům neustále ustupují a vymýšlejí kraviny podle jejich zadání. :-/

9 0
možnosti
JS

To je šílené! EU by měla okamžitě zajistit dostatek člunů. A protože je zima, chtělo by to spíše lodě s vyhřívanými kajutami.

Nicméně z Afriky navrhuji rovnou vybudovat podmořský tunel pro rychlovlaky. ;-D

9 0
možnosti
  • Počet článků 264
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 777x
Minulost píše budoucnost.

 

Hle, člověče, máš bibli uč se, anebo se ji můžeš zříci zcela, přece zůstanu v tvé mysli spící, když mysl vládne zbytku těla, bláznův smích nad moudrými, blízko k srdci láska po ní žal, pasáček s ovcemi zbloudilými mezi vlky pase je dál.

 

Nuda bohatých spěje ke zločinu stejně jako bída chudých.

 

Netrap se lidmi ze své minulosti, je důvod proč se nedostali do tvé budoucnosti.

 

Stoupej tak vysoko aby, až budeš padat, uměl si i plachtit.

 

Kdo vede lidstvo ústy svými a mé myšlenky za své pokládá, ten není hoden očisty, jen špíny, ten schází tak, jak s čím nakládá.

 

Kde nestačí filosofie, jsou potřeba důtky.

                                  -ed-