Švédsko už je no go zóna

   Švédové definitivně zešíleli. V poslední době jsou nejvíce známí svou připitomělou korektností a naprostou absencí zdravého rozumu. 

   Kdyby bylo vyhlášeno prvenství v počtu talammanů na km čtvereční, švédové by vedli na celé čáře. Švédové zatajují vlastním dětem pohlaví, aby si mohly vybrat, jestli se cítí být chlapečkem nebo holčičkou. Že jsou švédové pošahaní to jsem tušila, ale že je to až tak zlé a alarmující, to už prostě není legrace. Že se jejich pošahanost projevuje genderovskými a homosex excesy, to už dávno není žádným tajemstvím. Genderové kvóty se tam zavádějí naprosto všude. I do profesí, kde to je přímo kontraproduktivní a nebezpečné. Děti se tam rodičům odebírají jak na běžícím pásu a vesele se s nimi kšeftuje.

Švédsko je také populární u imigrantů, jeho otevřená náruč od roku 1975 je nejen štědrá, ustupující všemu abnormálnímu, nýbrž imigranti už začínají doslova Švédy ovládat. Švédi neustále zavírají oči před tím, co multikulturalismus představuje za hrozbu a jaká nebezpečí a rizika přináší neřízená imigrace jiných kultur a myšlení. Imigranti se neintegrují do jiné kultury a změna myšlení u nich není možná. Nemají na to jaksi v mozku kapacitu.

Ze všech severských zemí mají Švédi imigrantů nejvíce. Země zažívá obrovský nárůst kriminality, množí se otřesné případy znásilněných žen a dětí a švédské soudy nad tím přivírají oči. Komentátoři dokonce hovoří o „znásilňovací krizi“. Švédská média mlží a tají podstatné informace, ale i přesto na povrch vyplouvají otřesná fakta. Muslimové vytvářejí lobbystické spolky. Prosazují se v politice země, pálí švédské vlajky na náměstích, ničí majetky, vyhrožují terorem a znásilňují švédské ženy. Aby toho nebylo málo, za minulý rok dokráčelo do připitomělé země o 70 procent více Eritrejců a Somálců.

Ve Švédsku už je 50 muslimských hřbitovů, muslimové zde mají své časopisy a rádio, funguje zde Švédská islámská akademie podporovaná vládou, muslimové zakládají politické strany a snaží se hlouběji pronikat do veřejného mínění a dění. Švédsko už je na druhém místě v počtu znásilněných žen.

Komunální politici a novináři, kteří se snaží otevírat tato témata, jsou souzeni a lynčováni. Fakta jsou zkreslována, aby se do světa nedostala tak, jak opravdu vyznívají v celé své surové obludnosti.

Švédové už jsou ztracení, tahle civilizace už je v podstatě mrtvá. Vykopali si vlastní hrob. Pokud budeme stejně připitomělí, čeká nás totéž. Švédsko, přátelé, to už je no go zóna, ráčej si to, ti co chtějí přežít, poznamenat do mapy.

 

                                                                      -ed-

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Eva Dreyová | pondělí 26.10.2015 1:15 | karma článku: 42,13 | přečteno: 6460x
  • Další články autora

Eva Dreyová

Jak se to dělá po americku

20.9.2017 v 20:07 | Karma: 29,22

Eva Dreyová

Motýlí dilema

19.9.2017 v 13:36 | Karma: 17,01

Eva Dreyová

Poselství

12.9.2017 v 13:00 | Karma: 20,77