Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Stop xenofobii a diskriminaci ;-O;-O;-€

0 1
možnosti

A za pár let budou hrát hokej Abduláh Ericksson a Mohamed Carlsson...dobře jim tak ,pomatencům...Když chce někdo spáchat sebevraždu...prosím,hlavně ať si to nechá pro sebe a neotravuje vzduch jiným.

1 0
možnosti
RT

Výstižný článekR^.Nad Švédy a jejich přístupem k přistěhovalectví se normální člověk už jen musí smát;-D.

2 0
možnosti
ED

E82v26a 86D59r95e40y52o61v97á

26. 10. 2015 12:11

Pavel Král - "Admine, víš co to znamená.."..vyhrožováním adminovi, pane Králi, rozhodně nesmažete to, co se ve Švédsku děje, můžete mu tady vyhrožovat do alelůjááá, můžete vyhrožovat všem, nechat smazat všechny nepohodlné články, fakta stejně neumlčíte ;-D[>-]

4 1
možnosti
DS

prosila bych relevantní odkazy. Bez nich blog vyznívá plytce a tendenčně. Předem děkuji

1 3
možnosti
ED

E30v92a 26D13r23e20y72o62v18á

26. 10. 2015 13:25

Ke svým textům zásadně nedávám žádné odkazy.  Od toho máte internet, tisk, očitá svědectví, hledejte a najdete.  R^ -ed-

4 2
možnosti
PK

P29a15v85e89l 46K74r12á42l

26. 10. 2015 9:23

Proboha,takový výcuc z prstu a lidi tomu uvěří,ač to s realitou nemá vůbec nic společného.Admine,úmyslné lhaní na blogu...víš co to znamená...

2 7
možnosti
Foto

Ad Polický: stačí se přečíst i tak učesanou statistiku švédské Brottsforebyggande radet, kde se píše, že od r. 1995 do r. 2014 stoupl počet trestních činů o 16%. Že by Švédi začali najednou páchat kriminální činnost?

5 1
možnosti
Foto

Nebo, že by se rozšířil okruh toho co je trestným činem?

PS zvedl se absolutní počet nebo počet na  100 000 obyvatel?

0 3
možnosti
Foto

Článek je plný tvrzení a informací, které, přestože do Skandinávie celkem pravidelně jezdím a mám ve Švédsku řadu známých, jsou pro mě úplně nové. Jelikož článek neobsahuje žádné zdroje (dokonce ani k těm působivým fotkám, což myslím odporuje kodexu blogera), předpokládám, že jde o osobní zkušenosti. Tudíž by mě docela zajímalo, jak dlouho a kde přesně, milá rozvášněná blogerko, v tom Švédsku žijete.

2 2
možnosti
Foto

Pan Radek Polický se také chce jen profilovat. Ať si přečte článek

http://dailycaller.com/2015/10/23/sweden-opened-its-doors-to-muslim-immigration-today-its-the-rape-capital-of-the-west-japan-didnt/

Muslimská kultura dovoluje znásilňování. Svět by měl ale poznat, že muslismké náboženství selhalo. Přineslo arabským zemím a nyní také světu jen nenávist, války, znásilňování, usekávání hlav a další vražednícké rituály. Je úplným opakem Kristova učení o lásce k bližnímu. Protože evropské národy již skoro opustily Kristovo učení a jeho přikázání, přenechává je Bůh jejich osudu, tak jako Švédsko. Evropa a i USA vědomě ruší Boží přikázání a proto se u nich dostavuje stav morálního marasmu. Budou proto sklízet, co dovolili aby bylo nepřítelem zaseto. To vše se lze o tomto pozdním stavu světa dočíst v Bibli, kterou ale nikdo nebere vážně. Přesto se její předpovědi splní do posledního. 8-o;-O

2 1
možnosti
LV

L25i85b16o10r 88V45a51n25ě34k

26. 10. 2015 9:07

Pane Polický,

já Eurostatu věřím, jenže jsem si nevyzobl, jako Vy, jen malý, vhodný výsek, který byl multikulti uveden v přímo přístupné stránce.

Dá se tam totiž stáhnout celá statistika od roku 1993.

A čísla samotná nejsou sama příliš názorná, neb lidská mysl přisuzuje podvědomě srovnatelnou váhu číslicím na různých desetinných místech.

A tak jsem zpracoval nejvíc postižené země a ČR do názorného grafu.

Jedná se o celkové množství násilných trestných činů vč. znásilnění, vražd a loupeží se zbraní v ruce.

Výsledek je zde

http://rastica.rajce.idnes.cz/nastenka#kriminalita.jpg

_____________________________________________________

Bylo by nanejvýš - i pro Vás - vhodné, abyste tu přestal lhát o kriminalitě ve Švédsku a jiných zemích. Působíte pak velmi, velmi trapně.

5 1
možnosti
  • Počet článků 264
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 777x
Minulost píše budoucnost.

 

Hle, člověče, máš bibli uč se, anebo se ji můžeš zříci zcela, přece zůstanu v tvé mysli spící, když mysl vládne zbytku těla, bláznův smích nad moudrými, blízko k srdci láska po ní žal, pasáček s ovcemi zbloudilými mezi vlky pase je dál.

 

Nuda bohatých spěje ke zločinu stejně jako bída chudých.

 

Netrap se lidmi ze své minulosti, je důvod proč se nedostali do tvé budoucnosti.

 

Stoupej tak vysoko aby, až budeš padat, uměl si i plachtit.

 

Kdo vede lidstvo ústy svými a mé myšlenky za své pokládá, ten není hoden očisty, jen špíny, ten schází tak, jak s čím nakládá.

 

Kde nestačí filosofie, jsou potřeba důtky.

                                  -ed-