Nepřítel mého nepřítele je můj přítel

Článek na PL, ve kterém opět pan Koller vysvětluje nějaké skutečnosti, mne nakopl, abych k tomu také něco málo přidala. Se zlem je třeba bojovat, ne se mu podřizovat.

Výsledky špionážní a podvratné činnosti imperialistických tajných služeb jsou v křiklavém nepoměru k obrovským nákladům a značně přispívají ke zvyšování mezinárodního napětí. To je obecná definice. Imperialistické tajné služby jsou původci provokací, teroru a vražd ve všech částech světa. Tudíž nemohla jsem si nevšimnout, že jakmile začalo sbližování Turecka s Izraelem a dorazila k ruskému prezidentovi Putinovi omluva od tureckého prezidenta Erdogana za sestřelení ruského letounu, netrvalo to moc dlouho a v Turecku se rozpoutal teror a střílečka. Náhoda? Náhody neexistují. Sbližování Turecka s Izraelem a omluva Rusům se někomu hodně nelíbí a nehodí. Turecko se ocitá na seznamu zemí, které se „kamarádí“ se „špatnými“ stranami. A tak se Turecko stalo terčem teroristického útoku, který si vyžádal mnoho obětí. Pro něčí jistotu čin spáchali teroristé „kamikadze“, je to klasický případ teroristické akce, kdy útočníci nesmí přežít, aby nemohli promluvit a něco nevhodného prásknout. To, že se k činu přihlásí po určité době nějaká spřátelená teroristická skupina, je v tomto případě až na druhém místě.

Provokace totiž nejsou pro Ameriku ničím novým. A ještě má tu drzost tvrdit, že ona nic ona svatej, to všechno přece dělá Rusko. Rusko je ten démon, který Vás chce spolknout. Jestli tomuhle ještě někdo věří, tak už je to „Barnettovo dítě“. Připomeňme si pár akcí z minulosti, kdy americké imperialistické tajné služby uplatnily svůj vliv. Vybírám namátkou - přímá špionážní provokace USA s letounem U-2 v květnu roku 1960 proti Sovětskému svazu, kterou byla zmařena pařížská konference šéfů vlád čtyř velmocí. (Nechystá se teď někdy nějaká důležitá konference? pozn. -ed-) Pokus o invazi na Kubu v roce 1961, kterou si vyžádala, zorganizovala, zdůvodnila, financovala a nakonec řídila americká tajná služba. Incidenty v Tonkinském zálivu vyprovokované Pentagonem a jeho tajnou službou a to ve dnech 2.-4. srpna 1964. Torpédoborci USA „Maddox“ a „Turner Joy“ u pobřeží Vietnamské lidové republiky, což byla elektronická a rozhlasová špionáž, provokace měla sloužit jako záminka pro rozpoutání přímé agrese USA proti VDR. Anebo aféra s lodí „Pueblo“ v lednu 1968 zaměřená proti Korejské lidové republice či let letounu amerického námořnictva EC-121 v dubnu 1969. Činnost tajných služeb USA se nemění, jde o globální strategii, zvyšování napětí v celém světě. Připomeňme si taktéž velmi důležitou skutečnost z minulosti, kdy vlády imperialistických států zmařily ratifikaci ženevské „Dohody o zamezení a znemožnění terorismu“z roku 1937.

Imperialistické státy vždy mařily jasné, podle mezinárodního práva závazné, definování agrese o něž usilovaly jiné státy. Nemohly by totiž pak manipulovat s psychózou strachu. Pokud jsou imperialistické tajné služby v mohutné převaze je potřeba, aby ostatní státy budovaly vlastní bezpečnostní a rozvědné tajné služby či orgány, které nebudou infiltrovány tak, jak o tom píše analytik Koller. V důsledku rostoucího teroru a špiclování po světě a rozšíření brutálního terorismu a totalismu, který je odněkud systematicky řízen, podporován a financován, je potřeba, aby každý mírový stát měl vlastní účinné tajné služby či orgány, které budou fungovat jako obranný a ochranný štít vůči globální agresi a expanzi a budou chránit a zastřešovat vlastní obyvatelstvo a národní zájmy své země. Půjde o spolehlivé zapezpečení proti vnitřním a vnějším nepřátelům a ochrana země před vnikáním cizích tajných agentů, špionů, organizátorů podvratné činnosti a teroristů a maření všech kontrarevolučních a sabotážních pokusů bez ohledu na to, od koho pocházejí. Pokud je po světě rozšířena volná migrace osob, je toto potřeba řešit přednostně, neboť i když měly dříve státy své hranice a pohraniční stráž je vidno, že ani to nestačilo k pronikání nežádoucích živlů na vybraná území. Pokud v tajných službách mírově smýšlejících států nebudou vlastenci a poctivci, můžou mírové státy rovnou své tajné služby rozpustit, protože jsou to jen vyhozené finanční prostředky za zrádce a posluhovače sloužící pouze cizím imperialistickým zájmům. Dost bylo bezpáteřních slouhů a zrádců z pátých kolon, kterým snad ani nedochází, čemu a komu slouží, protože podporují válečné konflikty a tzv. „omezené války“ a zrazují své národy. Potřebujeme tedy kvalitní osobnosti a odborníky, kteří nás opravdu ochrání. Imperialistickému špiclovskému, teroristickému systému, rozbíjení demokracie a totalizaci je třeba čelit v každé době.

-ed-

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Eva Dreyová | pondělí 4.7.2016 19:10 | karma článku: 32,76 | přečteno: 1842x
  • Další články autora

Eva Dreyová

Jak se to dělá po americku

20.9.2017 v 20:07 | Karma: 29,22

Eva Dreyová

Motýlí dilema

19.9.2017 v 13:36 | Karma: 17,01

Eva Dreyová

Poselství

12.9.2017 v 13:00 | Karma: 20,77