Český slavík je pro mne chcíplý pták

Také jste nevěřícně koukali na projev pana Karla Janečka při vyhlášení výsledků ankety a nevěděli, co si máte myslet? Já také.

Na sobotní večer jsem si v TV zvolila jiný program než TV Nova, když můj vybraný televizní program skončil, přepnula jsem jen tak ze zvědavosti na TV Novu na vyhodnocení ankety „Český slavík 21“. Byl už skoro konec pořadu. Viděla jsem emotivní projev Ivany Gottové i projev Marka Ztraceného. Potom následoval projev Karla Janečka. Jen jsem nevěřícně čučela.

Původně jsem si myslela, že pan Janeček si chce Českým slavíkem nejspíš zajistit prodej svého produktu – volebního systému D21. On ho však využil k politice. Jsem zvědavá jak se bojovník proti korupci následně postaví k případné žalobě o podněcování k nedodržování vládních opatření. No, matematika má také určité procento nepřesnosti, doufám, že je bude mít i jeho prezidentská volba.

Myslím, že politika do vyhlašování výsledků hudební ankety rozhodně nepatří. Také si myslím, že teď si TV Nova rozmyslí, jestli příští rok vyhlášení výsledků opět bude vysílat a jestli si nechat ještě nějaký program panem Janečkem sponzorovat. Třeba si však pan Janeček k vyjadřování svých názorů koupí licenci na svůj televizní kanál jako má pan Jaromír Soukup TV Barrandov.

Nejlepší však bylo, jak se pan Janeček po svém politickém projevu ztrapnil tím, že zapomněl, že je na pódiu kvůli vyhlášení „Absolutního slavíka“.

 

 

Autor: Pavla Drahoňovská | sobota 20.11.2021 18:44 | karma článku: 40,13 | přečteno: 4653x
  • Další články autora

Pavla Drahoňovská

Shazování hnízd jiřiček

13.5.2024 v 22:20 | Karma: 18,35

Pavla Drahoňovská

Norování

29.2.2024 v 10:16 | Karma: 11,99

Pavla Drahoňovská

Sardinie - 7. díl

4.2.2024 v 20:43 | Karma: 11,56