Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ES

Zdá se mi, jakoby Slavík byl jen jeden. A od té doby...VR^

0 0
možnosti
Foto

Inu, Slavik je takovy jaky je. Vlastne je porad stejny. Garnitura ceske pop music nam predhodi nekolik malo jmen a my zahlasujeme a v idealnim pripade nam pak nejaky moderator rekne vysledek anketu a jede se dal .... Politika tam tak uplne nepatri, ale od chvile, kdy jsme dopustili jeji propojeni se sportem, naprosto chapu pokus pana Janecka ... "Jsem zvědavá jak se bojovník proti korupci následně postaví k případné žalobě o podněcování k nedodržování vládních opatření" .. on se jiz postavil .. k faktu, ze vladni narizeni jsou protiustavni, pridal svuj nazor na vakcinaci deti .. co se vam na tom nezda?

0 0
možnosti
Foto

Když si pustím program s předáváním cen za hudbu, očekávám, že se bude mluvit o hudbě. Když si budu chtít poslechnout o podněcování k nedodržování vládních opatření, tak si logicky pustím zpravodajství.

0 0
možnosti
PP

Dodnes jsem žil v přesvědčení, že se tento nesmysl už alespoň dekádu nevysílá...

2 0
možnosti
TH

Citace:

"No, matematika má také určité procento nepřesnosti..."

Matematika určitě ne, jestli, tak lidé.

1 0
možnosti
Foto

Pokud jsou čísla zaokrouhlována, určité procento nepřesnosti mají. Ale tak jsem to nemyslela. Možná jsem to špatně napsala. Myslela jsem nepřesnosti v matematických modelech předvolebních průzkumů nebo spíše šancí na vítězství.

1 0
možnosti
PK

Je to tak, jak jste to napsala v nadpisu a není co dodat....R^

3 0
možnosti
LB

TV Nova se včera od Janečkova vystoupení veřejně distancovala.

0 0
možnosti
Foto

Kdyz dochazi k nesmyslne diskriminaci,nesmyslnym narizenim, brutalnim kampanim o umirajicch z penez danovych poplatniku je ok,ale toto vas rozlobilo? V dobe,kdy se v Rakousku strika vodnimi dely a pro vladu je Rakousko prave vzorem,je neodpustitelne kazit Slavika?

1 10
možnosti
LP

Paní Krištofíková, já mám sice podobný názor ohledně smysluplnosti opatření, jenže já vycházím z pocitu, že vir prostě musí projít celou populací a snaha brzdit jeho šíření je marná. O co víc se šíření s pomocí omezení kontaktů zbrzdí teď, o to víc virus zamaká na šíření po obnově kontaktů. Proto si myslím, že to nemá valný smysl. Ale beru to jen jako můj, žádnými tvrdými daty nepodložený, názor. A stejně tak ani vy byste neměla být ve svých vyjádřeních tak razantní, protože vycházíte jen ze svých pocitů. Nemůžete vědět jistě, že nařízení jsou nesmyslná. Je přece možné, že ta kovidová lůžka se mohou v krátkém čase skutečně zaplnit. A i počet zdravotníků je omezen. Kdo by se, v případě přehlcení kapacit, o ty pacienty postaral ?

To Rakousko je aktuálně kapitola sama pro sebe, nařídit povinné očkování a zároveň se distancovat od případných poočkovacích komplikacích, to je celkem hustý. Je taky pravděpodobný, že za pár týdnů již i u nás. Takže i když se úplně neshodneme, tak díky za bojovníky, jako jste vy, alespoň si vrchnost tak lehce nedovolí, co se jí zamane.R^

1 0
možnosti
Foto

Je těžké vyhlašovat slavíky, když se vybírá z vrabců.

18 2
možnosti
LT

L49í25d62a 30T91i72c55h60á

21. 11. 2021 18:49

Já už léta tvrdím, že dříve ti, kteří nás bavili v televizi, rádiu či vystupovali na koncertech, měli jednu zásadní přednost proti dnešním "hvězdám" - oni totiž uměli zpívat!!! A nepotřebovali blýskavé kostýmy, zářící a blikající světla, šílené tanečky. Taková Hana Ulrychová se v černých šatech postavila před mikrofon a zazpívala tak, že z toho člověku šel mráz po zádech. Matuška kromě nádherného sametového hlasu, jímž interpretoval krásné písničky, uměl lidi i skvěle bavit.

3 3
možnosti
  • Počet článků 56
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 821x
Mám ráda přírodu, zvířata a cestování - to vše se snažím zachytit na svých fotografiích, které si můžete prohlédnout na mé stránce www.alvapa.cz.

O různých šperkových minerálech si můžete přečíst v mých článcích zde:  http://www.aklapava.cz/blog/

"Krása je všude kolem nás, stačí se umět dívat."