Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
JH
J98a50n 10H16u26r70k26a
22. 1. 2020 3:15
chutná po citronu chemik to asi zoslil...ale výborný rychlý recept
0
0
možnosti
V80a98l82i65j88a23h 64R77a62s76h30i29d19o13v29á
22. 1. 2020 9:24
Děkuji Ten sýr se musí po scezení opravdu dostatečně propláchnout pod tekoucí vodou (viz. fotka v článku). Pak je všechna chuť citronu i octa pryč.
0
0
možnosti
DS
D76á25š10a 16S93t59á21r55k87o65v80á
20. 1. 2020 18:39
Krásné, děkuji, jdu číst vaše další blogy, ted jsem Vás objevila. Karma
3
0
možnosti
PB
MJ
M22a30g89d93a 55J22o38g36h71e29e48o29v56á
20. 1. 2020 14:52
Zatím jsem si odkaz na Váš blog uložila. Brzy vyzkouším.
1
0
možnosti
V32a20l65i51j47a87h 19R87a13s72h17i89d87o61v50á
20. 1. 2020 15:15
Děkuji. Ať se podaří!
0
0
možnosti
AL
A56l54e52š 42L78i76s84o47v24s18k96ý
20. 1. 2020 14:42
Čím se prosím, liší panýr od tvrdého českého tvarohu na strouhání?
3
0
možnosti
V72a37l12i70j84a77h 97R93a73s45h93i79d10o21v89á
20. 1. 2020 15:14
S domácí výrobou a zpracováním tvarohu pro smažení nebo grilování nemám bohužel zkušenost. Bohužel tedy neporadím.
0
0
možnosti
- Počet článků 34
- Celková karma 0
- Průměrná čtenost 1867x
Dobrý den,
jmenuji se Valijah, věnuji se indicko-pákistánské kuchyni, která tvoří hlavní téma mého blogu.
Vydala jsem dvě beletrické kuchařky "Mango, láska a kari" a "Život s chutí kari". Kromě ověřených receptů knížky nabízí i humorný náhled do života indicko-pákistánské komunity. Představí Vám některé zvyky, tradice a svérázný způsob uvažování.
Tuto úžasnou kuchyni jsem poznala díky partnerovi, jež pochází z Pákistánu a profesně se zabývá dovozem indických potravin. Vařit jsem se tedy učila velmi intenzivně a zároveň dostatečně postupně - v rodině ale i s profesionály.
Vedu kurzy indicko-pákistánské kuchyně - prezenční i on-line. Na obou kurzech vždy vaříme s pravými indickými ingrediencemi. Zaměřuji se jak na zvládnutí kari "restauračního" typu tak i toho domácího, které je poněkud odlišné.
Všechny mé recepty a další info najdete na www.gurmankoreni.cz Kontaktovat mě můžete na gurmankoreni@email.cz
Tak ať Vám to pálí - a chutná!
jmenuji se Valijah, věnuji se indicko-pákistánské kuchyni, která tvoří hlavní téma mého blogu.
Vydala jsem dvě beletrické kuchařky "Mango, láska a kari" a "Život s chutí kari". Kromě ověřených receptů knížky nabízí i humorný náhled do života indicko-pákistánské komunity. Představí Vám některé zvyky, tradice a svérázný způsob uvažování.
Tuto úžasnou kuchyni jsem poznala díky partnerovi, jež pochází z Pákistánu a profesně se zabývá dovozem indických potravin. Vařit jsem se tedy učila velmi intenzivně a zároveň dostatečně postupně - v rodině ale i s profesionály.
Vedu kurzy indicko-pákistánské kuchyně - prezenční i on-line. Na obou kurzech vždy vaříme s pravými indickými ingrediencemi. Zaměřuji se jak na zvládnutí kari "restauračního" typu tak i toho domácího, které je poněkud odlišné.
Všechny mé recepty a další info najdete na www.gurmankoreni.cz Kontaktovat mě můžete na gurmankoreni@email.cz
Tak ať Vám to pálí - a chutná!