Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

J77a95n 14H91u68r80k71a

22. 1. 2020 3:15

chutná po citronu chemik to asi zoslil...ale výborný rychlý recept R^

0 0
možnosti
Foto

Děkuji :-) Ten sýr se musí po scezení opravdu dostatečně propláchnout pod tekoucí vodou (viz. fotka v článku). Pak je všechna chuť citronu i octa pryč. R^

0 0
možnosti
DS

Krásné, děkuji, jdu číst vaše další blogy, ted jsem Vás objevila. KarmaR^

3 0
možnosti
PB

P11e42t81r 70B50u78r66i16a23n

20. 1. 2020 18:12

Zajímavé, karma.

0 0
možnosti
MJ

Zatím jsem si odkaz na Váš blog uložila. Brzy vyzkouším.

1 0
možnosti
AL

Čím se prosím, liší panýr od tvrdého českého tvarohu na strouhání?

3 0
možnosti
Foto

S domácí výrobou a zpracováním tvarohu pro smažení nebo grilování nemám bohužel zkušenost. Bohužel tedy neporadím.

0 0
možnosti