Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pokud by penzisti ve zdravotnictví odešli do penze, zdravotní péče by se zcela zbořila. Přesto administrativní nároky a nesmyslné buzerace stále rostou. Prý nesmím přestat pracovat, protože by skončila lokální zdravotní péče. A mohu já za českou zdravotnickou politiku?

:-)

1 0
možnosti
IA

Vy určitě ne. Za to vy rozhodně nemůžete. Já jsem zděšená z těch poměrů, pane doktore, Pamatuji ve zdravotnictví lepší časy, Není to těmi pojišťovnami? Tím myslím ty buzerace a administrativní nároky, to není nic pro doktory, kteří mají dělat úplně jiné věci. Tento systém, do kterého se naházelo tolik zlaťáků je jen navrch huj a zbytečně v něm trpí úplně všichni. Ale nerozčilujte se. Lokální zdravotní péči má na starosti někdo jiný, který si píská. V

0 0
možnosti

Proč píši o virtuální společnosti? Místo toho, abychom po Listopadu naši společnost postavili na svobodných a přirozených vztazích, tak jsme ji postavili na sociálním až socialistickém inženýrství, protože se naši politici bojí slušných lidí a nevěří jim. A to považuji za klíč k chápání naší virtuální společnosti.

A naše zdravotní pseudopojišťovny, kteréžto prosté redistributorky naší zdravotní daně nemají s pojišťovnou ve skutečnosti vůbec nic společného, jsou jen produktem našeho přetrvávajícího komunistického myšlení.

Ale lidem se to líbí! Žijí iluzí zdravotnictví zadarmo, které bude dostupné a kvalitní. Ale konec této iluze se již mílovými kroky blíží.

Když toho nechám, tak bude o jednu pohotovost méně. Nic se neděje. Jen já se budu muset smířit s tím, že jsem již jen nula čekající na smrt. A to se mi nechce. A tak začínám studovat exaktní teologii. Mám pocit, že jsem toho v životě příliš mnoho zajímavého pustil. Škoda! A teď už to nedoženu. :-)

1 0
možnosti
IA

Já jsem studovala teologii od r. 2012 do 2018 a moc mi to pomohlo. Nejvíc se mi zalíbila klasická filosofie, římská literatura, dějiny, dogmatika - krásné učení, i když velmi teoretické. S tím člověk neztrácí čas. Znám lidi, kteří nehledí na věk a píší krásné věci, které povznáší. Přeji vám úspěch a radost ze studia.

0 0
možnosti

Děkuji! Milé! Já jsem studoval teologii protekčně hned po Listopadu. Měl jsem chuť rozcupovat Humanae vitae z medicínského hlediska. Ale tuto závěrečnou práci jsem již neudělal. V té době toho bylo nějak moc, stěhovali jsme se, narodil se synek, pak mne hodili přes palubu do soukroma a já bláznivě věřil Klausovi, že tu chce skutečně nainstalovat poctivý kapitalismus. Dokonce jsem zakládal v místě tu jeho ODS. "Všechno je jinak", říkala kdysi jedna dívčina, když ji nechal její milenec. A dnes si to říkám také... :-)

1 0
možnosti
Foto

Vždyť vy podle mnohých svých příspěvků vůbec netoužíte po poctivém kapitalismu, ale po tvrdém bolševismu. Jak jinak si vysvětlovat vaši adoraci k Babišovi?

0 0
možnosti

Jste velmi nepozorný!

RvRvRv!!!!!!:-)

0 0
možnosti