Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

;-D;-D;-DR^tak střely země-záhon, mě úplně rozebraly;-D

3 0
možnosti
Foto

Tak já vás někdy zase složím. :-)

2 0
možnosti
FF

Měl bych k celé kauze takový nesmělý dotaz. Co na to Pardubičáci?8-o

5 0
možnosti
FF

Ano, byl jsem příliš hrrr nad takovým bleskem z čistého nebe, že jsem svou nedbalostí opomenul zachytit odstavec pojednávající o frustraci občanů Pardubic. Nyní jsem již v obraze[>-]R^

3 0
možnosti
RP

Co by na ty Jiráskovy sady řekli ekologové, kačeny, nutrie, veverky.flora..R^.A ráno jste se probudil;-)..

1 0
možnosti
Foto

Ekologové by na to řekli:

"Tak to máme sto tisíc za polámaný větvičky, půl milionu za otravu spodních vod, dalšího půl milionu za narušení půdního fondu a dvě stovky za neshrabané listí".

A hned by byly penízky na fotbalový stadion. :-)

1 0
možnosti
Foto

A česká vláda, parlament atd. už v Hradci Králové jsou už čtyřicet let? Aby tu situaci bylo možné srovnat s Jeruzalémem. A dvoumilionový Hradec Králové zcela jistě je přesně tak multietnický a multireligiózní jako Jeruzalém?

1 0
možnosti
Foto

Tak vemte si třeba takovou mě. Čáp me odhodil třicet cenťáķů od německých hranic co jsou nejvic západně a srdcem jsem vrostla do kraje Hradce.láska z románu. A multikulturne vzato...me dětství a mí bozi byly billboardy Zapadni Cechy pevná hráz socialismu zatímco v Hradci to byl bůh v kostelích a jina atmosféra. A taky mam pocit ze je Hradec muj. A neptejte se kolik let:):)

2 0
možnosti
Foto

J66i30ř27í 28T81u91r32n77e64r

13. 12. 2017 10:03

R^:-)

Osobně bych Donaldovi (Trumpovi, ne McDonaldovi) doporučil ji přemístit do Brna (kvůi vyváženosti) nebo rovnou na Velehrad, na místo drahé všem českým katolíkům, ale i protestantům, animistům a ezoterikům.

1 0
možnosti
Foto

Ono by asi nejdemokratičtější bylo, kdyby každé město i městečko spravovalo jednu ambasádu. Na světě je cca 250 zemí, tak to by pokrylo seznam českých měst až po pětitisícovou Bechyni... :-)

0 0
možnosti

No, vida - tak přece jen bude v Hradci ten nový stadión! Jo, hradečáci, to jsou pěkní ptáci, ví jak na to:-P Hlavně, aby ten stadión splňoval parametry pro americký fotbal.:-) A jak je to pěkně rozdělené - v Hradci maňáskové, v Praze loutky.

Toho "divocha" Bohouše nelze lépe vystihnout!;-D

R^R^R^

3 0
možnosti
Foto

No ještě tak aby nám pod lízátky zuřil americkej fotbal. Ono je dost na tom, že Wikipedia v rámci hradeckých sportů udává hokej na prvním místě.;-€:-)

1 0
možnosti
Foto

Myslím, že je to dobrý počinek.

Jdu ve Trumpových šlépějích a dnes na Magistrátu města Ostravy navrhnu přesun ambasády republiky Džibuti do Ostravy Přívozu. Našel jsem docela fajnovej byt v patře, přímo nad hospodou Sahara, což bude milé a vstřícné k našim Afričanům. Písek je složen na překladovém nádraží kousek od Sahary.

R^

4 0
možnosti
Foto

No, je-li základním atributem republiky Džibuti nehostinná poušť, pak by stálo za to přemístit ambasádu přímo do Písku. :-)

1 0
možnosti
Foto

O přestěhování US ambasády z Tel Avivu do Jeruzaléma nebylo rozhodnuto před týdnem.

4 0
možnosti
Foto

....když někdo nezná vteřinu, raději to obejde... to už je takový nešvar

4 0
možnosti
  • Počet článků 402
  • Celková karma 19,54
  • Průměrná čtenost 920x
Devátý nejhorší kuchař na světě, odpůrce politické překorektnělosti, začínající marťan, neúnavný konzument točeného kyslíku a jazykový dobrodruh ab incunabulis. Člen Analytického piva a Gustavu pro jazyk český. Správce Vojensko-českého slovníku.