Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

;-D R^

Klíče od pánů Trčálka a Stratila nejlepší.

2 0
možnosti
Foto

No, Trčálek, ten se píše vyloženě sám. A to jsem mu musel ještě jeden odstavec umazat, aby nebyl o tolik delší než ostatní... :-)

0 0
možnosti
Foto

achjo.... budu muset nechat narodit termín trapněpozděblog...Něco napravuju tím, že jsem trapněprvnědiskuzní. Jsem tu právě hrděprsadmoucí.R^ A rázem mám chuť vystartovat z brlohu a jít si užít čtverec se zaoblenými rohy, tentokrát citronově žlutý. Děkuju Honzo, a radost mám, že Ti můžu popřát hezký dnešní den až do jeho trapněkrásných konců(mnohdy) a do roku dalšího popřát tobě rok jako jeden velký dnesmásvátek a nám všem krom jiného hlavněTebe.V:-)

1 0
možnosti
Foto

Honzo, preji Ti veseleho Silvestra a stastny novy rok.

PS. Clanek jsem si zatim neprecetl. Prilis dlouhe na cteni po ranu. Mozna se k nemu vratim.

PPS. Dobra rada nad zlato: pokud jsi to jeste neudelal, kup si nejake bitcoiny. Ale pozor, pred vanoci cena bitcoinu vyletela na 900 eur. Bitcoiny nakupoval nejen Jezisek pro chytre deti, ktere si je praly, ale tez Cinane, Venezuleane, Indove, Rusove a vsude tam, kde je nejista mena.

PPPS. K veci: pri zapadu Slunce dochazi k lomu svetla dle znamych zakonu fyziky. Na nektere lidi to pusobi ruzne dle zakonu lidske psyché. A jak rikaji Moravaci: lide jsou ruzné a povetsinou ..bé.

PPPPS. Pristi rok bude politicky jiste zajimavy. To napovida i konjunkce Marse a Neptuna v lednu 2017. :-)

1 0
možnosti
Foto

At se vam v pristim roce pod Trumpovym vedenim povede udelat Ameriku great again. Drzim vam palce.

1 0
možnosti
  • Počet článků 403
  • Celková karma 18,33
  • Průměrná čtenost 918x
Devátý nejhorší kuchař na světě, odpůrce politické překorektnělosti, začínající marťan, neúnavný konzument točeného kyslíku a jazykový dobrodruh ab incunabulis. Člen Analytického piva a Gustavu pro jazyk český. Správce Vojensko-českého slovníku.