FF

To byste nevěřili, ale na pár dnů jsem se stal sadařem, sběračem a zpracovatelem jablek v jedné osobě v krajině, kde lišky dávají dobrou noc. Tedy něco podobného, jako být strašidlem někde na cimbuří a mít z toho děsnou honičku;-D

Odměnou mi pak je cca jeden galon moštu.

Pokud byste chtěli znát můj recept, mé know how, jak vyzrát na mošt, tak ho samozřejmě nedostanete neb je to rodinné tajemství uchovávané lépe jak Becherovka ve Varech.

Dále bych pak chtěl upozornit, že v té samé destinaci, kde lišky dávají dobrou noc, došlo i ke sběru lesních plodů, a to smrkových hřibů. Pro letošek považuji sběr hub za velmi vydaření a nasušených mám opět cca galon, což někomu může i dost smrdět, ovšem ne tak mně. Mně sušené houbičky voní a bramboračka z nich ještě více. Tímto tedy zvláště zdravím Chvátalovic děvuchu. Juchuchu.

Jo, a také jsem si všiml, a doufám, že i v Líbrci to zaznamenali, že Litvajz dostal od Sparty tak trochu na holou, že?...i když pravda, stačil si dát alespoň polštářek na zadek;-D

Jenom galon moštu? A není to málo Antoníne Pavloviči?:-))))))

FF

...je to málo, ale na druhou stranu staré pořekadlo říká, že čeho je moc, toho je příliš;-)

Foto

To za druhé světové války dokázali sovětští vojáci z jednoho padančete vylisovat až 4 galony moštu. :-)

Jo...tak tomu věřím. Tam bylo a je vsjó balšóje!:-))))

Já jsem zase dobrá v křížení.

Udělala jsem novou postavu zkřížením Antonína Topiče s Antonem Pavlovičem:-)))))

Foto
M57a45r83i79e 82Š30í12p28k15o26v83á:

tak ještě Maryšku Pavlovnu :-)

J93a49n 91Ř63e64h14á37č30e32k:

...to už by bylo MeToo:-))))

  • Počet článků 402
  • Celková karma 19,54
  • Průměrná čtenost 920x
Devátý nejhorší kuchař na světě, odpůrce politické překorektnělosti, začínající marťan, neúnavný konzument točeného kyslíku a jazykový dobrodruh ab incunabulis. Člen Analytického piva a Gustavu pro jazyk český. Správce Vojensko-českého slovníku.