Foto

Tak to hádě co jsem minulý týden vyfotil nebylo hádě, ale dvořící se sameček - jak mne informoval jeden uživatel na iNaturalist. A skutečně - koncem týdne jsem je načapal, jak si na kořenu udělali s kamarády grupáč. Tak kdo chce vidět hadí porno, tady je:

https://www.inaturalist.org/observations/47063973

Potkal se had s hadicí,

na kameni, na kameni,

kampak paní hadice

z úst vám kouká lasice;-)

tedy koukám, že na tom Idnes se dějí věci. Je to tu nějak čím dál víc míň přehlednější.

Foto

Copak na iDnesu, ale na Letné!

A ne abyste udělali v Evropě ostudu!

45354!!!! po dlouhé předlouhé době....stanul jsem na vyšší hoře[>-]EU;-DR^V!!

Já bych k tomu mávání také něco měl. A sice to, že nám teď byla výrazně přistřihnuta křidélka. Na druhou stranu by mě zajímalo, jak by to vypadalo, kdybych jen tak si zamával, a jelikož se zde fantazii meze nekladou, vzlétl bych do oblak. Mohl bych se tak lehce dostat i z jednoho okresu do druhého. Vyvstává tedy otázka zdali bych něco porušil a letová hlídka PČR by mě donutila minimálně k mezipřistání a následně dlouhodobé karanténě, či bych byl klasifikován, jako pták, který má povoleno používat vzdušný prostor, jak se mu zlíbí, což by rozhodně ale nebylo špatné. Jednak je tam z vysoka pěkný rozhled, jednak tam není nejspíš ani slyšet křik dětí, ba ani křik Štoselových sousedů, sousedek a jejich dětí a dětí jejich dětí a dokonce i jiných příslušníků jeho obce, kde se on tak mívá a kde si tak mávají.

A když už bych si tak visel v tom v tom letovém prostoru, který by doufám nenarušila žádná stíhačka či jiné podivně vzhlížející těleso, bylo by mi šuma fuk, jestli jsem ošklivé káčátko či nebuď labuť. Možná tím andělem bych chtěl být, protože bych byl sice neviditelný, ale moje skutky by byly viditelné. Tady jde ovšem o to zdali by takové mé dobré skutky byly přisouzeny mně jako andělovi či někomu jinému, který by se jich ani nezúčastňoval a jen si přivlastňoval cizí zásluhy. Mně, jako andělovi by to ovšem bylo také šuma fuk neb bych ve své dobrotě neměl nijakého zájmu zdůrazňovat čí jsou ty dobré skutky vlastně zásluha. Bohužel, ale anděl nejsem a možná ani nepáchám dobré skutky. Chci tím jen říct Michalovi, že ho jako anděla vidět nemohu neb andělé se jen velice málo zjevují ve skutečné podobě, ale mohu ho vidět, jako dobrého člověka, a tak mu touto zpovědí chci alespoň pěkně zamávat tak, kde se on tak mívá a kde si se sousedy mávají a případně i říkají, aby nebyly labutěmi.

Jo a jinak jsem si právě také prošel covidem, ale už zase skáču přes kaluže, což jste jistě poznali sami.

Foto

Ty taky?

Loni každej říkal, že nezná nikoho kdo by to měl. Tak teď se říká, že neznám nikoho, kdo by to ještě neměl.:-(

Tak ať už je lípR^

...když máš výkonného sparingparťáka, že jó?"-)))))

Ale je to pěkná meta!

V tomto příspěvku bych chtěl napravit to, co jsem zanedbal díky přehlédnutému odkazu na présorovu statistiku průběhů posledních etap. Vyjadřuji tímto, i když tedy opožděně, velkou omluvu a zároveň velké poděkování panu présorovi za vedení těchto statistik a zvláště pak za jeho vyslyšení mé prosby týkající se vložením i statistiky délky jednotlivých příspěvků. Jen tak jsem totiž mohl dosáhnout mého jediného životního úspěchu v podobě cenného zeleného (puntíkatého) trikotu za celoživotní makačku ve stoupání za vrcholem. Nebudu zde jmenovat komu všemu, kromě pana présora, vděčím za tento neuvěřitelný úspěch, to přenechám Oskarům, Andělům, Týtý, Lvům a podobným, a pouze jen připomenu, že za něj vděčím všem těm, kteří se kdykoliv, jakkoliv i čímkoliv přičinili ke zvýšení mé inspirace, jež v konečném důsledku vedla k sepsání slohovému útvaru delšímu než zde bývá zvykem.

Závěrem bych chtěl ještě připomenout, že je dosud s podivem, že na to, jak dlouho zde již překonáváme matykačně větší moje či tvoje nekonečna, se stále zdejší blogová administrativa idnes nemá k vyhlášení ceny za jasně nejlepšího blogera, který pobral největší počet příspěvků v daném roce.

Ještě jednou tedy děkuji a přeji všem mnoho úspěchů a vytrvalosti ve zdolávání dalších met:-)

Tak už je to jisté...na D1 skutečně zmutoval kolonavir na koronavir.

Foto

Ahoj.

Tak smrdím doma na domácím vězení (práce z domu), já a dvě děti...

V hospodě temno...

Od zítřka i žena, děti furt ...

... a to hospodské temno*, to mě opravdu děsí.

A flašce, ze který jsem upíjel, už se leskne dno (zvrchu)...

*s mojí ženou jsme vybírali dům docela dlouho, nebo ne, dlouho ne, ale prolezli jsme toho docela dost, než jsme koupili. To bylo dáno hlavně tím, že každý má jiné rozhodovací priority. No, nakonec vyhrál barák dost drahej (jako FAKT drahej, ale bylo to kousek do školky (kvůlli dětem), i do hospody (kvůli dětem)). No tak včera zhasla hospoda, dneska školka.

No a co už, apsoň si doma konečně uklidíme, léčba krizá má něco do sebe...

Budiž Vám útěchou, že v tom nejste sám! Těch žíznivých a zavřených doma je teď asi docela dost:-))

Foto

Večery jsou delší, dnové kratší, a tak je čas mrknout se do diskuze. Sportovním hlášením neposloužím, neb nesportuji ani sport nesleduji, tak se omezím jen na pozdravení. Zdar všem!:-) No a taky teda sportu zdar!;-)

On je teď trochu (kromě domácího hokeje) ve sportu klid.

Ale za chvíli vypuknou ty zimní.

Ovšem zdravit se můžeme bez ohledu na sport...to je jasné!:-)))

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS