Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FF

Pohádky...to jsou moje parketa a proto budu mít zřejmě postupně několik doplňujících informací. Předně, v Perlové ulici byly odjakživa Jeskyňky, které se narodily loupežníku Sarka Farkovi a Liběnce zvané Krutá Běta, a které Jezinkám Bezinkám v době jejich mohutné invaze lehce odolaly a následně je deportovaly do Jedové chýše pod patronát jezzbezového sboru bývalého rady Vacátka. Jeskyňky podlehly až ukrajinskému ataku roku 1996 a poté se uchýlily k odbojovému postavení "na stojáka" v přilehlých dvorech a zákoutích, kde dosud bojují za legalizaci svého odboje za lepší sexuální zítřky.

Dále pak, by se dalo též polemizovat o osudu pacholka Smolíčka neb poslední dochované zvěsti hlásají, že kromě titulu pro odpovědného muže mu přísluší i cena Smolíka Pacholíka známější pod označením Pech Fogl.

Toliko prozatím od nadšeného posluchače Františka Flísenského.

4 0
možnosti
Foto

Bohužel na Jazzinky v pohádce nezbylo místa. Ty se proslavily nejen založením Sboru rady Vacátka ale také šokujícím únosem kompletního Pražského Big Bandu Milana Svobody. Soubor se násilné akci ubránil jen díky tomu, že žesťová sekce umlátila Jazzinky svými pozouny.

2 0
možnosti
Foto

Hlavně aby nedostaly alergii na bezinky a nevrátily se. Já mám pocit, že jsem v brdskejch lesích nedávno minimálně jednu potkala. Ovšem do nezletilce již mám dávno daleko, takže nebezpečí jistě nebylo tak akutní. Navíc mám nepříjemný pocit, že jelen by se zachraňováním zrovna mojí osoby příliš nezabýval.:-)

1 0
možnosti
Foto

Vás bych si dovolil zachránit osobně. Jak se někde něco šustne, sedám na fichtl a vyrážím do černého lesa. Prozatím - čistě jako preventivní opatření - bych doporučil ve sklepě vybudovat nějakou vykutálenou pastičku na Jezinky. Kolegyně Karkulková Vám s tím pomůže. :-)

1 0
možnosti

:-)Bože, to je krásně smysluplná a zábavná ptákovina!;-D To umí napsat jediný bloger - Jan Řeháček!!! Sláva mu, tedy Ti!R^R^R^

3 0
možnosti
Foto

Poznámka v třídní knize, 29. ledna 2015

Šípková uvádí učitele opakovaně do rozpaků.

1 0
možnosti
Foto

:) 

Jezinky jsou až brutálně nebezpečným vílím kmenem. Obecně přitažlivý vzhled není to, co by u nich jeden čekal, zůstává jim však v plné míře ženské kouzlo osobnosti, dalo by se říci až magie neodolatelnosti, čehož bez jakýchkoliv výčitek svědomí využívají k vymývání mozků, obzvláště pak těch snadno se odkrvujících v prospěch jiných orgánů ;) Zdržují se vesměs v přesně vymezeném území, které opouštějí jen za účelem sexuálního lovu. Často si za své obydlí zvolí jeskyni v hloubi těžko dostupného lesa. Pokud nejste zrovna masochisti nebo neulítáváte na gothic, nic moc prostředí pro milostné hrátky. Spíš nic, než moc :) Osobám, zejména dospělým mužského pohlaví, kteří na jejich teritorium vstoupí, ať již dobrovolně či přilákáni jejich falešně líbezným slibováním, obvykle sadisticky ubližují (typické je vylupování očí, které jsou zřejmě jejich oblíbeným sexuálním fetišem… brutus těžko uchopitelné i pro takového sexistu, jako jsem já). Zejména však malým, ještě sexuální praktiky neprovozujícím chlapcům, v blízkosti sídla jezinek hrozí únos a v některých případech i bídná smrt následkem jejich přehnané, jednostranně zaměřené péče a nevhodného zacházení. V rozporu s míněním dávných, dnes již zlidovělých legend, jezinky děti neunášejí s cílem využít je jako jeden z hlavních chodů svých gastronomických orgií. Vnímají je spíše jako roztomilou hračku, což ovšem nezmírňuje případné tragické následky takového jednání. Zkuste třeba chvilku driblovat s mončičákem při napodobování street basketu ;)

3 0
možnosti
Foto

Já myslím, že doba je taková, že se tyto aktivity budou muset začít regulovat a dříve nebo později si Jezinky založí plně akreditovanou Erotickou Akademii. Někdo prostě musí z chlapců vychovat muže. Za našich mladých let to dělala (a nedá se říci že bezbolestně) vojna. Nová generace to bude mít o něco příjemnější...  :-)

2 0
možnosti
OT

O70t76a 25T31e32s91a47ř

29. 1. 2015 10:13

Smolíček Pacholíček už vyrostl a je z něj smolař Pacholek.

1 0
možnosti
Foto

I Jezinky už vyrostly a jsou z nich Melody Cougars :-)

1 0
možnosti
Foto

;-D;-DNo, úžasný! Směju se, jak baba Jaga po vykouření jointaR^

2 0
možnosti
FF

Na to ale pozor, by to pak nebylo samý,...k lesu vchodem, k Ivanovi zády!.....

4 0
možnosti
FF

Bože, to je dlouhý.....to bude ten dudlík totálně vydudlanej....

4 0
možnosti
Foto

Poznámka v třídní knize, 29. ledna 2015

Flísenský si stěžuje na neúměrnou délku vyučovací hodiny.

4 0
možnosti
LN

R^....nejste-li pojištěn proti multikulti šikaně...použijte samostříl....

1 0
možnosti
Foto

dík za radu i návštěvu... samostříl mi již visí proklatě nízko u pasu

1 0
možnosti
  • Počet článků 403
  • Celková karma 18,33
  • Průměrná čtenost 918x
Devátý nejhorší kuchař na světě, odpůrce politické překorektnělosti, začínající marťan, neúnavný konzument točeného kyslíku a jazykový dobrodruh ab incunabulis. Člen Analytického piva a Gustavu pro jazyk český. Správce Vojensko-českého slovníku.