Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Léčba šokem

Vždycky, když mám pocit, že už nemůžu dál, stane se něco, co mě zvedne, otře bahno z obličeje, nakopne a postrčí zpátky do života. Už jsem si na to zvykla tak, že když nic takového samo a dobrovolně nepřichází, vymyslím si to. 

Bláto z obličeje sklepám svépomocí, obě paty zakopnu vzhůru, směr vlastní hýždě, a už jsem zpátky. Mám v tom takovou praxi a zručnost/ znožnost, že už se kopu oběma nohama současně, zatímco levituju...

Nemůžeš? Přidej! Nemáš prachy? Kup si dovolenou u moře! Máš fobii z letadel? No tak jasně, že letecky! Takže tentokrát jsem se nakopla Tureckem. Když do pekla, tak na krásném koni! (Moje životní krédo). Chci věřit, že letadlo nespadne, opalovací krém s ochranným faktorem 50+ mi bude stačit, děti mi neunesou vlny ani nepojí žralok, nebude zemětřesení ani státní převrat. Holčičky mají u postelí spakované kufry od prvního okamžiku, kdy jsem zveřejnila myšlenku. Přejícně i běsně je přeskakuju, podle toho, zda se o ně kopnu, nebo ne. Kočky jsou vrženy, jak nakreslil Vyčítal ve svém starém vtipu v Dikobraze. Těšíme se všichni moc a moc. 

Situace si vyžádala koupi nových plavek. Ty staré jsem zapomněla na chatě, to je ale fuk, hodlám reprezentovat. To taky patří k věci! Nové plavky budou sexy, krásné, slušivé. Budu v nich neodolatelná! I vyrazila jsem do obchodu/ů. Když se léto zeptá, cos dělal v zimě? Já musím odvětit, že jsem žrala bůček, kachnu s bramborovým knedlíkem, a prasečí krknu na přírodno. S tatarkou, dvojitá porce. Docela často. Au au. A léto se zachechtá a řekne: A teď čum na to svý břicho! A já čumím.

Rozhodla jsem se, že si pořídím jednodílné plavky, tak nějak stahovací. Snad se něco takového už vyrábí. Jednodílné plavky nesnáším. Jak jsem velká, a zřejmě mám nějak nadmíru dlouhý trup, plavky se mi vždy dole zaříznou jak hřbet středověkého dřevěného osla do klínu ubohé provinilé, a hrozí, že mě rozříznou na dvě půlky. Okamžitě si představuju dvě půlky prasete a vztekle odhazuju ten mučící nástroj co nejdál od sebe.

Prodavačka mi doporučuje tankini. Ty jsou přesně pro takové postavy, jakou mám já, říká mi sugestivně i útěšně. Nedůvěřivě si tu věc prohlížím. Jsou to skoro plavky v celku, ale dole jsou rozstřižené, nebo jak to popsat, takže to vypadá jako kalhotky a košilka s ramínky. Má to lichotit každé postavě, té mojí to ovšem nelichotí. Nejde mi to ani sundat! Řvu a tahám plavky i závěs kabinky současně. Pokud bych měla mít horní díl dostatečně velký pro mé nadměrné vnady, měla bych šatičky do půli stehen! Vypadám jako přežraný husita v suknici. Mám chuť rozbít zrcadlo. Helejte, ona má ta burka fakt něco do sebe! A v Turecku bych se ztratila, o tom nepochybuju! No nic.

Jako vždy po celý svůj dospělý život se nakonec smiřuju s dvojdílnými plavkami. Nahoře šňůra se dvěma obřími stany, dole šňůra se jedním malým a druhým velkým stanem. Skvěle mi padnou. Moc se mi líbí! Nahoře tradičně ledoborec, dole to ujde. A mezi oběma díly...Kachna, bůček, a tak dále; víme. Okamžitě se rozhodnu, že to břicho se mnou nepojede! Ne že bych byla tak úzkoprsá. Ne že bych chtěla někoho oslnit! Jenom si tak najednou představuju, jak si lehám naznak na vodu, tak jak to mám ráda, jak si tak mile klimbám na vytoužených vlnách, zatímco nad hladinu vystupují moje obří ňadra a o kus dál obří břicho, a jak přilétají rackové, aby usedli na ty měkké a teplé ostrůvky a dali odpočinout svým křídlům, než si půjdou ulovit něco libového! Nikdy! Pravím.

Od pondělka začínám hubnout. Vždycky začínám hubnout od pondělka! Tak mi držte palce! Nebo... bude burka!

 

Autor: Ivana Dianová | neděle 23.4.2023 1:37 | karma článku: 35,66 | přečteno: 1015x
  • Další články autora

Ivana Dianová

Exotická večeře

Potřebujete se nějak potěšit? Utěšit? Není nad to, když vám někdo z lásky připraví nějakou líbeznou krmi.

25.4.2024 v 1:12 | Karma: 21,40 | Přečteno: 508x | Diskuse| Ona

Ivana Dianová

Nedívej se tam, nikdo tam není

Nevím přesně, zda je to dar nebo prokletí. Jsem pro jistou skupinu obyvatel nepřehlédnutelná a neodolatelná. Vlastně s tím nic nechci dělat, i kdyby to šlo, když se tak nad tím zamýšlím.

10.4.2024 v 10:24 | Karma: 24,95 | Přečteno: 979x | Diskuse| Ona

Ivana Dianová

Billa šok

Billu navštěvuju docela často, mám ji totiž co by kamenem dohodil. Mám vůči ní spoustu výhrad, ale jít s plnými taškami pět minut, nebo jet několik stanic je dost rozdíl, což u mne hraje zásadní roli. Dnes jsem tam utrpěla šok.

26.3.2024 v 22:32 | Karma: 42,72 | Přečteno: 10408x | Diskuse| Ona

Ivana Dianová

Utržená ze řetězu

Použila jsem samozřejmě nadsázku, ale musím se přiznat, že utrženě si kapku skutečně začínám připadat. Hledám, ba slídím, sháním, toužím a těším se. Strašně!

25.3.2024 v 20:38 | Karma: 30,19 | Přečteno: 914x | Diskuse| Ona

Ivana Dianová

Kšeft století

Nejsem obchodně zdatná. Vůbec. Nemám v sobě to pnutí a když se občas snažím v tomto směru něco podniknout, kdekdo mě dokonale očůrá. Tím víc mě fasinují lidé, kteří to mají naopak, zejména když tím nepoškozují druhé.

21.3.2024 v 14:46 | Karma: 32,00 | Přečteno: 925x | Diskuse| Ona
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40,  aktualizováno  15:50

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

Zemřel bývalý místopředseda ODS Miroslav Macek. Bylo mu 79 let

1. května 2024  12:58

Ve věku 79 let zemřel bývalý místopředseda ODS a federální vlády Miroslav Macek, bylo mu 79 let. O...

NATO by Rusy porazilo, Putin má jedinou naději, řekl polský ministr zahraničí

26. dubna 2024  12:04

Rusko by se mělo bát Severoatlantické aliance, protože ho v případě střetu s ní čeká „nevyhnutelná...

Dvacet let dotací z EU. Přinesly zločiny, ale i vlaky, techniku a splavné řeky

2. května 2024

Premium Lázně, které nevznikly a je z nich night club nebo zdvihací most, který se nikdy nezdvihl. Česko...

Rus má imperialistické myšlenky. Ukrajinou nekončí, říká velitel v Donbasu

2. května 2024

Premium Doněcká oblast (od zpravodajů iDNES.cz) Vymlácená okna, ale i celé domy srovnané se zemí. Tak vypadá Doněck a celý průmyslový Donbas....

Zelenskyj odvolal šéfa kybernetické špionáže kvůli skandálu s bytem manželky

1. května 2024  22:26

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj odvolal šéfa kybernetického oddělení tajné služby SBU...

V Břeclavi na chlapce spadla branka, na následky zranění zemřel

1. května 2024

V Břeclavi ve středu v podvečer po úrazu na hřišti zemřel dvanáctiletý chlapec. Policie okolnosti...

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!

  • Počet článků 629
  • Celková karma 32,11
  • Průměrná čtenost 2036x
Učitelka MŠ, matka, muzikantka, autorka knih "30% pro život" a  "Dokonalá rozkoš", ...a také Danajka.  Psát mi můžete na ohlasynablogdanajka@seznam.cz             Miluju Ich formu a mám jen jeden život, takže... :-)

Seznam rubrik

Oblíbené blogy