Proč předstíráte orgasmus ?

Nudím se a brousím jen tak po netu. Klikám na web určený ženám a rovnou mířím do rubriky o sexu přečíst si pár nových ženských názorů na věc. Titulek zní jasně "Orgasmus předstírám!" .

Při pročítání obsahu článku začínám pátrat ve vzpomínkách a pochybovat o svých schopnostech rozpoznat pravdu od skvělýho divadla.

Kdy jsem si byl 100% jistej, to bylo moje poprvé. Ležicí na mnohem zkušenější kamarádce v chatce na sportovním soustředění, z každé strany jeden spící kamarád a já se ne a ne trefit tam, kam bych měl. Konečně se zadařilo. Nepředstírám vůbec nic, nebyl na to ani čas jak to bylo rychlý. Omluvně koukám na kamarádku a kontroluji kamarády, jestli se při té bleskové akci nevzbudili. Spokojeně chrápali a já se jal omlouvání, ale byl jsem hned zaražen s vysvětlením, že se nic neděje a že ona orgasmu stejně nedosahuje. Její úpřimnost mě příjemně překvapila a i v době, kdy se z nás stal pár, se nám to nikdy nepodařilo

Od té doby uplynulo spousta let a mým životem prošlo několik dalších kamarádek a přítelkyň, ale nikdy nenastala situace, že bych přemýšlel, kde se stala chyba. Všechny spokojeně vzdychaly a tvářily se, jak je to úžasný. Ani mě nenapadlo, že by některá z nich něco předstírala. Proč by to taky dělala, copak je to nějaká ostuda, že nedosáhla až na vrchol? Ale kdo ví, jak to bylo doopravdy :)

Prý to děláte kvůli nám, abysme byli my i naše ego spokojený, jak jsme v posteli skvělý. No nevím, mě to připadne jako sprostá lež a lhát se nemá. Mnohem radši se spokojím s pravdou, že to prostě nejde, než riskovat ztrátu důvěry, až to praskne.  To, že se vám to s námi líbí dokazujete tím, že to s námi často a rády opakujete a nemusí se u toho otřásat země a praskat okenní tabule.

My vám přece taky nic nepředstíráme, buď to jde nebo nejde :)

Autor: Alexandr Dedík | čtvrtek 5.3.2009 0:40 | karma článku: 17,04 | přečteno: 1308x
  • Další články autora

Alexandr Dedík

Praha - Hrnčíře

27.2.2011 v 0:18 | Karma: 10,73

Alexandr Dedík

S jelenem tváří v tvář

28.4.2009 v 15:10 | Karma: 16,99

Alexandr Dedík

Jací jsou pejskaři ?

8.4.2009 v 9:04 | Karma: 14,51

Alexandr Dedík

Sbohem zimo, vítej jaro.

31.3.2009 v 21:11 | Karma: 8,47