Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
HN

handour

26. 5. 2009 15:23
to jsou tak blbý otázky...

a na blbou otázku prostě není odpověď:-P

a už vidím...jak vám některá řekne...víš ono ti to moc nejde a vy...fajn,jsem rád, že si upřímná;-D;-D:-P

0 0
možnosti
D

dedi

26. 5. 2009 10:27
Poučení pro neználky ženského orgasmu

je to většinou vizitka pro sobecké muže, kteří myslí jen na svou rozkoš, pouze fyzickou rozkoš, kteří nejsou schopni rozkoše duševní. Potažmo se to dělá jen těm, kteří jsou nezralí...a hlavně, to předstírání slouží jako odvedení pozornosti toho "milence", aby už byl rychle konec a dotyčná šla tam, kde jí partner vyhoví...takže jestli ti partnerky orgasmus předstírají, není to pro tebe dobré vysvědčení...potažmo, opravdický orgasmus nelze předstírat, neb pokud muž není po amputaci penisu, jistě to pozná na stazích, aj. mimovolních projevech...což pozná ale jedině tehdy, když nemyslí jenom na sebe a na to, kam by ho honem rychle strčil...víte pane Alexandře??

0 0
možnosti
V

Vikina

26. 5. 2009 14:55
Re: Poučení pro neználky ženského orgasmu

dedi, sobectví muže bych do toho přece jen netahal (byť možná někteří takoví jsou). Možná jsou dnešní muži trochu zmatení těmi slepičími časopisy, my jsme si s tím hlavu nelámali. Ono je to totiž hlavně v té ženské, buď si to umí užít, nebo je dřevo a přijde to k ní později. Je pravda, že během pěti minut za kulturákem si na nic nepřijde, ale v manželství už to snad má v rukách, ne? Protože tam snad nejde jen o pětiminutovou, neřku-li kratší, záležitost.

P.S. Dost možná tu i hraje okolnost, jak si ti dva pásnou, což se taky nemusí včas poznat. Jinak jsem poznal pár holek, které si sex užívaly fest i bez orgasmu. A jak dovedly řádit, když mě zrovna "bolela hlava" ;-D

0 0
možnosti
D

dedi

26. 5. 2009 10:27
Poučení pro neználky ženského orgasmu

Milý pane Sašo,

povím Vám, proč ženy předstírají orgasmus, protože se s tímto jevem setkáváte zjevně často, ne-li výhradně.

My ženy to děláme těm mužům, kteří nám to neumí udělat a my už se vidíme v náruči toho, který ho nemá jen na okrasu. Předstíráme tehdy, když s tím protějškem je v posteli nuda, dotyčný neumí zhola nic, než jednu tupou rychlovku, například na záchodcích, kdy pouho pouze umí zasunout s kalhoty staženými sotva napůl žerdi. Protože rychlovka má smysl jedině tehdy, když partner není zelenáč. Dokonce bych řekla, že tomu muži, kterému žena předstírá orgasmus, se dostává vysvědčení, že je milovník k ničemu, protože neslyší na potřebu ženy, by´t sama žena řekne, kdy a jak chce, aby se jí dotkl a co a jak dělal...

0 0
možnosti
MB

MacX

26. 5. 2009 15:19
Re: Poučení pro neználky ženského orgasmu

"....nám to neumí udělat.... se vidíme v náruči toho, který ho nemá jen na okrasu... s tím protějškem je v posteli nuda....dotyčný neumí zhola nic....neslyší na potřebu ženy..." - prostě chyba je vždy a vždy jen na straně muže, žena je vždy ok. Je to přesně naopak, milá dámo, vvalná část žen se pasívně rozvalí a čeká co muž udělá. Že by dala najevo, co se jí líbí, to je málokdy. Ale že by se  ONA ZAJÍMALA, CO CHCE MUŽ,  to už je naprosto  nemyslitelné. Muž je tady fakticky ten, kdo se má udělat sám a ještě má udělat i ženu, aniž tou ženou je. Zvláštní asymetrie. žena tedy chce být hračkou v rokou muže, ale on má vědět, co se hračce libí. A má to vědět sám, od hračky se to nedoví.

0 0
možnosti
AH

nyny.

5. 3. 2009 15:36
já takové ženy chápu

i když s výhradou, pokud budou existovat chlapi, kteří nedostavený orgasmus u partnerky berou jako její chybu a dávají jí to patřičně najevo, dokážu takové jednání pochopit. Co pochopit nedokážu je, proč taková osoba s takovým člověkem setrvává a nutí se předstírat, místo aby si našla partnera, který to umí nebo se nechová jako debil ;-D

0 0
možnosti
LM

Aaron71

5. 3. 2009 15:46
Re: já takové ženy chápu

R^

0 0
možnosti
A

Amamri

5. 3. 2009 13:20
Milování

asi jsem ze staré školy, ale vždycky je to o dvou lidech. Provozovat sex jen tak bez vztahu je možná pro muže. Ženy k tomu potřebují cit. Pokud je žena milována, takové věci přijdou automaticky. U muže je sex o tělu, u ženy o mozku a citech.

0 0
možnosti
LM

Aaron71

5. 3. 2009 13:21
Re: Milování

A co na to "Korán"?

0 0
možnosti
PN

Xcv

5. 3. 2009 7:36
A proč si se nezaptal jak to chce?

popř. at si sama udělá dobře a ty se dívej jak na to ;-D;-Dto neznáš?

0 0
možnosti
LM

Aaron71

5. 3. 2009 7:20
Nevím

Předstírání? To je také komunikace. Osobně nepovažuji předstírání za pravděpodobné, ale rozhodně je to problém komunikace. Pokud komunikace funguje, není tam pro předstírání místo. U mě komunikace fungovala a funguje.

0 0
možnosti
MD

midou

5. 3. 2009 7:11
???

Mně tedy žádná ještě nic nepředstírala...:-)

0 0
možnosti
MB

MacX

5. 3. 2009 7:06
Proč?

Ženy jsou fajn, ale co se týče lásky a sexu -  lžou, kličkujou, předstírají - asi se s tím nedá nic dělat, je to taková jejich základní strategie. Otázka je, jak by to vypadalo, kdyby se chovaly jinak. Mám podezření, že v tom jejich chaosu je nějaký skrytý moudrý systém.

0 0
možnosti
V

Vikina

5. 3. 2009 1:01
No jo,

ale když to ta holka skutečně má, je to hned jiný kafe. :-P

0 0
možnosti