Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Evropo plač a dobře Ti tak! Protože tví státnici chtěli, abys krvácela...

Prvně bych chtěl vyjádřit hlubokou lítost nad obětmi včerejších útoků (Francouzský atentát, 13.11.2015, Francie). Jen doufám, že jejich oběti nebudou zbytečné, a že blízká budoucnost přinese změnu v dnešní politice EU, která toto

zapříčinila. Na druhou stranu Ti, kteří sledují nynější světové dění, a zejména to evropské, to nemůže překvapit. Zrovna včera jsme o podobném scénaři diskutovali, když jsme byli na návštěvě u kamarádů. Já, jako trvalý odpůrce této nekontrolované migrace a postupné decimace Evropy, jsem vždy tvrdil (bohužel), že aby se začalo skutečně něco dít, nejprve se bude muset něco stát. Vždy jsem jenom doufal a doufám, že se to nedotkne nikoho z mých příbuzných či známých. Bohužel došlo na má slova a lidi tady z té „rajské Evropy“ museli umřít, aby si někdo uvědomil, že je potřeba zvažovat také důsledky krize.

Když jsme se vraceli domů, kvalitním chlastem omámeni, jsem si zapnul internet, a hle, je to tady (opět, viz leden 2015, kdy Francie okusila trpkost nahnilého jablka poprvé). Je až smutné, jak jsem stroze zareagoval – a máme tady to, co vrcholní představitelé EU a jejich podobní následovníci, zejména různé neziskové organizace, které říkají, že je přece naší povinností je příjmout apod., plus blogeři typu Jiří Pehe (viz. Např. Článek zde Evropa-se-boji-sama-sebe), atd. chtěli.

                Jednou z prvních myšlenek k výše zmíněné události, která se mi zjevila, byla, jestli by Ti, kteří hlásají, že je výborné a humanitní příjmout tyto osoby na území evropských států, aniž bychom byli schopni nějak důvěryhodně ověřit jejich minulost, nyní vstanou od zaprděných stolů a půjdou vysvětlovat pozůstalým, že je to vlastně dobré pro jejich budoucnost a musíme migranty přijmout. Jinak bychom přece morálně selhali.

                Další z myšlenek, která se vyrojila, je, že čekám nyní tu evropskou pompéznost „oslav“, pardon teda truchlení a malost lidí, jež budou na všechny své profily umísťovat nápisy typu Je suis Paris, Je suis France a podobné nesmysly. Státnici celého světa budou posílat kondolence do Francie, EU státnici budou říkat musíme se sjednotit a přestat dělat šarvátky na politických stranách apod. Že nyní není čas na hádky, ale na činy.

Tak se tak sám sebe ptám, proč ty činy nepřišly předtím? Proč, když všechny tajné EU služby ukazují na to, že nekontrolovaný příliv běženců je bezpečnostní riziko je překvapením, že se toto stalo. Obzvláště když pouze den předtím se oznámilo, že napříč EU bylo zatčeno 17 lidí, kteří plánovali útoky po celé EU (islamisticka-bunka-chystala-utoky)?

Předseda EU, Německá kancléřka a nezapomeňme na Francouzkého prezidenta a mnoho podobných, odsuzovali Maďarské žiletkové ploty a říkali jim fašisté apod. A hle, oni již začali stavět podobné žiletkové ploty, jen to nazvali žiletkové bariéry. Slovíčko plot je totiž používáno výhradně fašistou, xenofobem, rasistou a podobnými. Ovšem bariéra je slovíčko používané těmi, kteří milují bližního svého, jsou slušní, čestní a hodní a chtěji tu EU „zachránit“. Takže až na chalupě budete stavět plot, tak ho hlavně nenechte zkolaudovat jako plot, ale jako bariéru, jinak víte do jaké spodiny se můžete zařadit... Není, ale paradoxní, že EU se musela od „fašistů“ naučit stavět bariéry?

Kde to musí zajít a kolik lidí musí umřít, abychom zastavili takto rychle rozjetý vlak do hluboké a temné propasti? Ptám se, jak může mít jedna paní pod jménem A. Merkelová takovou moc, aby přivedla EU takhle na kolena? Nejlepší odpověď na otázku je otázkou... Jak mohl mít jeden pán pod jménem A. Hitler takovou moc, aby téměř zničil celou Evropu a možná svět?

Autor: David Jaroš | sobota 14.11.2015 17:02 | karma článku: 39,00 | přečteno: 1668x
  • Další články autora

David Jaroš

SDÍLEJTE, než si toho AB všimne

Prý se vyhlásí nové kurzy na AB. Prohlásila prý renomovaná agentura od T.O. na základě jejího posledního průzkumu. SDÍLEJTE, než si toho AB všimne, a začne si sázet na sebe. Vsaďte si dokud můžete, šanci nepromarněte.

22.1.2023 v 14:42 | Karma: 17,91 | Přečteno: 496x | Diskuse| Společnost

David Jaroš

Hlavně ať se nejde volit!

Cíl Dezinformační scény: Nenápadné odrazování od jít volit – jak můžete jít Havloidi, mladí, ti, co nesnáší komunismus, zastánci demokracie atd. jít volit člověka co byl v komunistické straně? Přece to je zrada proti Vašemu

18.1.2023 v 9:43 | Karma: 21,71 | Přečteno: 635x | Diskuse| Společnost

David Jaroš

Ne, není jedno co píšeme v diskuzích!

Člověk sedí u počítače, otevře Facebook, Novinky, Seznam, anebo jakýkoliv jiný portál a narazí na článek, ať už kterýkoliv, a pak udělá tu svou chybu! Chybu, která v něm mnohokrát vytváří pocit vlastní marnivosti, bezmoci, údivu

7.3.2021 v 13:19 | Karma: 16,04 | Přečteno: 702x | Diskuse| Společnost

David Jaroš

Kde je ta demokracie? Hanba, hanba! Sláva, sláva!

Úvodem ke článku bych možná k lepšímu nastavení atmosféry doporučil pustit si tuto výbornou písničku od Jarka Nohavici, která asi nejlépe dokresluje nynější povolební situaci. Hanba, hanba! Sláva, sláva

28.1.2018 v 16:43 | Karma: 28,44 | Přečteno: 861x | Diskuse| Společnost

David Jaroš

Gratulace národe a republiko!

Dle oficiálních výsledků zvítězil současný prezident, pan Miloš Zeman. Nyní tedy staronový prezident s mandátem na dalších pět let. Prvně se sluší nejen pogratulovat vítězi, ale i poblahopřát jeho protikandidátovi, panu Drahošovi.

27.1.2018 v 19:53 | Karma: 29,77 | Přečteno: 1154x | Diskuse| Občanské aktivity
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Zemřel bývalý místopředseda ODS Miroslav Macek. Bylo mu 79 let

1. května 2024  12:58

Ve věku 79 let zemřel bývalý místopředseda ODS a federální vlády Miroslav Macek, bylo mu 79 let. O...

To nemyslíte vážně! Soudce ostře zpražil bývalého vrchního žalobce

1. května 2024  10:17

Emotivní závěr měl úterní jednací den v kauze údajného „podvodu století“, v němž měly přijít tisíce...

Moskva se chlubí kořistí z Ukrajiny: Abramsy, Leopardy i českým BVP

1. května 2024  15:38

V Moskvě ve středu začala výstava západní vojenské techniky, kterou používá ukrajinská armáda a...

Začaly maturity. Podle učitelů lehké, studenty ale trápily logaritmy

2. května 2024  16:42

Studenti posledních ročníků maturitních oborů poprvé usedli k maturitním písemkám. Ve čtvrtek...

Auto vyjelo ze silnice a srazilo tři chodce. Žena zemřela, dvě děti jsou zraněné

2. května 2024  16:40

Osobní auto srazilo dnes odpoledne v Čáslavicích na Třebíčsku ženu a dvě děti. Žena srážku...

D35 u Litovle blokovala nehoda, ze zdemolovaného vozu se vysypal náklad

2. května 2024  10:45,  aktualizováno  16:36

Cestu po dálnici D35 ve směru z Olomouce na Mohelnici komplikovala více než sedm hodin nehoda...

Vlak bez strojvůdce ujel několik kilometrů, pak vykolejil. Řítil se stovkou

2. května 2024  14:51,  aktualizováno  16:34

Na železniční trati mezi obcemi Čisovice a Měchenice v okrese Praha-západ vykolejil vlak. V...

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!

  • Počet článků 13
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1193x
Osoba jako většina z nás, která podporuje svobodu slova a diskuzi nad různými tématy.

Seznam rubrik