Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J36a18n 45R40á45ž

28. 1. 2018 19:17

Jak rád bych to hodil protikandidátovi Zemana, neb ten chlap mne už dlouho žere. Ale musela by to být charismatická osobnost s jasným názorem na to, co je u nás prezident a jaký má vliv na utváření veřejného mínění, člověk který by dovedl obhájit své názory a vize i v ostré diskuzi a hlavně aby dovedl definovat své představy o tom, jak vnímá zájmy našeho státu, uměl vysvětlit cesty abychom obstáli v tlacích které na nás dnes vyvolává jak východ, tak i západ. Což Drahoš rozhodně nebyl!

Neztrácím naději, že "Praha" dostane už konečne po dvou prohrách rozum a s osvíceností sobě vlastní vybere příště jako prezidentského kandidátá takovou osobnost, protože už to nebude muset být pouhý "antizeman"!

1 2
možnosti
Foto

V září letošního roku si to zase zopáknem. :-)

1 0
možnosti
Foto

D50a43v35i26d 52J88a20r88o69š

28. 1. 2018 17:39

I to se může stát, ačkoliv nepřeju nikomu nic zlého co se týká jeho zdraví. Bude teprve zajímavé jakmile budou jednoho dne jiní dva fináloví kandidáti a nebude tam Zeman. Bylo by zajímavé pokud by se chtěl opětovně ucházet o hradní funkci pan Klaus starší - myslím si, že to je možné, ale 100%ně to říci nemohu

0 0
možnosti
ED

Zemana jsem minule nevolil (ale když jsem pak viděl knížete chrápat), ze dvou kandidátů teď jsem se přiklonil k Z. (hlavní důvod, že nechá Babiše - možná - sestavit už konečně pořádnou vládu). A taky proto, co řekl už v roce 1997 Václav Havel: "Byl bych nerad, aby se příštím prezidentem stal nějaký zasloužilý profesor egyptologie, který nakonec bude zvolen jen proto, že nikdy nikomu nevadil a nikdy nikoho nenaštval!" Neměl už tenkrát pravdu?

1 2
možnosti
Foto

Ale profesora Masaryka byste bral? Nelíbí? Profesor jako profesor. Nemyslíte, že tohle je celkem nedůležitý parametr?

A Babiš Vám nevadí? A Mynář a Nejedlý? Rv

2 0
možnosti

Neboli Zeman je se svým v podstatě permanentní lhaním je pro většinu voličů přijatelnější? Co to je proboha za voliče? Miloš Zeman je muž, který se prostě při své kandidatuře rozhodl otevřeně lhát. Jeho tvrzení, že prezidentská kampaň neprobíhá, byla jen jedna ze stovky jeho do očí bijících lží. Zemanovy interpretace jsou směšné, a aby to člověk viděl, nemusí být členem pražské kavárny a ani mít závratné IQ. Jeho kampaň dokládá skutečnost, že Zemanovi je už v zásadě jedno všechno, vyjma vlastního zvolení. To je špatná zpráva pro budoucnost ČR. A to jsou prý už v záloze na prezidenta zakleklí v blocích mladý Klaus a Okamura, bůh opatruj tuto zemi...

4 0
možnosti
Foto

Nemyslím, že Zeman řekl, že prezidentská kampaň neprobíhá, ale že se jí nebude osobně účastnit.

Jsa panem Drahošem vyzván, svůj názor změnil. Není přece zbabělec.

0 2
možnosti
Foto

Hezky jste to napsal.

2 2
možnosti
Foto

D18a27v54i72d 48J17a27r69o20š

28. 1. 2018 16:58

Děkuji. Již se aktualizoval i odkaz na danou písničku, který nefunguje v perexu

1 0
možnosti
  • Počet článků 13
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1193x
Osoba jako většina z nás, která podporuje svobodu slova a diskuzi nad různými tématy.

Seznam rubrik