Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Záleží pouze na tom, jestli napadne sníh, či ne !

;-D

0 0
možnosti

Nepochopitelné je, jak dokázala současná vládní koalice ruku v ruce s bývalými chartisty a jinými protirežimními bojovníky udělat takový ideový obrat a prosazovat na Hrad exgenerála totalitního režimu. AB a PP jsou jedno a totéž zlo. Nevolitelní.

1 6
možnosti
Foto

Paní Bittnerová, věřte, že Vám to píši nerad, ale rád bych Vám připomněl jeden ze symptomů bývalého režimu. Ten si nerad připouštěl, že by k nespokojenosti s ním mohli lidé dozrát vlastním myšlením, vnímáním, vlastními zkušenostmi s ním. Proto tak urputně obviňoval nějaké nepřátele, jimž naši pomýlení spoluobčané podlehli.

Vaše příspěvky čtu často s rozpaky, když spatřuji, co všechno jste ochotna kladně hodnotit. Dnes i zmíněnou metodu charakteristickou pro bývalý režim a použitou panem Špátou. Domnívám se, že pan generál Pavel, byť bývalý člen KSČ, by panu Špátovi za takovou fujtajblovou demagogii + neohodnotil.

2 1
možnosti

J79i67r24i 30P82i46l80n89y

18. 1. 2023 11:30

Dá se to pojmout i obráceně a také to bude sedět.

0 0
možnosti
Foto

Pravda je, že například ruská propaganda také ví, že všechno se dá obrátit naruby. A výsledek? Sedí jim to. Jako Urválkovi seděly tresty smrti.

2 0
možnosti

Jistě, a kdo Vám toto téma podsunul jako narativ, o tom nepřemýšlejte. Víte, ovci lze podsunout cokoli. Udělá tu práci za toho, kdo podsunul. Máte recht Babiš je zlo a opačná strana zářivé dobro. Jak je to vlastně jednoduché.:-)

4 3
možnosti
Foto

Dobře naprogramovaná ovce si přečte, že autor nepovažuje kandidáta za zářivé dobro, a podsune mu, že ano. Současně obviní autora, že jeho názor není jeho vlastní, neboť mu byl podsunut, a vysvětlí, že ovci lze podsunout cokoli. Ideální příprava na to, aby tento hnusný komentář ocenil pan Slovák svým + .

4 0
možnosti

PP stále má možnost oslovit nerozhodnuté voliče.

Troufám si tvrdit, že AB je už oslovil, akorát s výsledkem, který nezamýšlel.

1 0
možnosti
Foto

Zamýšleným výsledkem kromě jiného nejspíš bylo, aby raději nešli volit než aby to dali protikandidátovi. A to mu u mnoha lidí vyšlo.

0 0
možnosti

P58e94t64r 20L80u85k29e66š

18. 1. 2023 10:14

Petr Pavel sice vstoupil do strany, ale jeho služba po roce 1989 tenhle hřích vymazala. Navíc prokázal skutečnou odvahu tam, kde se střílelo. K volbám klidně se zlomenou nohou.

6 0
možnosti

U těch starých komunistů, kterým pokrátili důchody taky nikdo nezjišťoval, co dobrého udělali. Navíc PP spolupracoval s režimem, který nikomu nikdy nic nevymazal a nedaroval. Naopak, mstil se i na dětech.

1 0
možnosti

To je podivná logika, bude tam buď jeden nebo druhý, jiná volba už teď není. Je tedy na místě vybrat ze dvou možností tu lepší. Na váhy pak dát všechny skutky obou. U jednoho je negativní jen část, u druhého, každý počin a každé slovo. Měli jsme možnost to sledovat posledních asi deset let v přímém přenosu.

4 0
možnosti
Foto

Jsou nikoli dvě, ale tři možnosti. Tou třetí je ona možnost nevolit, neb i to je svobodná volba. Jak si kdo nechá vymýt mozek, kým a proč, to je otázka další. Nejen media, ale i tzv. sociální sítě k tomu velice přispívají;-)

3 1
možnosti

Já se ještě rozhoduji, ale rozhodně se nebudu řídit argumenty, že AB volí jenom hloupí vidláci, pátá kolona apod. Spíš to působí naopak.

Budu volit toho, kdo vyjde před druhým kolem sympatičtější na základě svých slov a činů. Prozatím vyhrává PP, tak snad mi ho jeho zavilí fandové nezprotiví. ;-)

2 0
možnosti

A36d25a59m 69M80a85l78ý

18. 1. 2023 10:28

To určitě;-D

1 0
možnosti
  • Počet článků 13
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1193x
Osoba jako většina z nás, která podporuje svobodu slova a diskuzi nad různými tématy.

Seznam rubrik