Pohled za mužský horizont aneb vklouznutí do dámských lodiček

Radši to napíšu hned na začátek. V tomto příspěvku nehodlám řešit žádné islamisty, války, revoluce či multi - kulti koncepty. Podobným věcem se věnují daleko vzdělanější jedinci - a k čemu za ta léta bádání dospěli? Řekl bych, že k ničemu zásadnímu, což jim ale nezabránilo napsat o tom spoustu tlustých a velice drahých knih. 

Tak o čem vlastně hodlám psát? O jednom malém pohledu za horizont běžného mužského dne. O jednom experimentu, k jehož provedení mě přivedla mladická zvědavost zkombinovaná s ukázkovými povahovými rysy klasického Blížence.

Můžeme o tom diskutovat, můžeme s tím třeba i nesouhlasit. Pravdou nicméně je, že určitě nemalá skupinka lidí náležejících k tomuto znamení v sobě dokáže přechovávat několik zcela rozdílných osobností. Jsou zkrátka jako jarní počasí. Slunce, déšt i krásná duha, které se neustále střídají v různých intervalech i různém pořadí. A jak jsou vám tihle Blíženci zvídaví...to je úplně strašné! Pořád by chtěli objevovat něco nového...

Rozhodl jsem se tedy, že to zkusím také - a že se zkusím vydat do končin, kam se běžný moderní muž roku 2014 jenom tak nepodívá. Do ženského světa. Výsledek byl zajímavý a pro mě osobně i dosti překvapivý. Posoudit to můžete sami dle přiloženýc fotografií, které vznikly ve spolupráci s úžasným člověkem - Elli Hunter z bavorského Sontheimu.

moje maličkost:

 

a nyní také moje maličkost, leč poněkud jinak:

 

Autor: David_Hanuska | neděle 26.10.2014 14:48 | karma článku: 9,88 | přečteno: 677x
  • Další články autora

David_Hanuska

Můžou za to oni

20.6.2015 v 12:20 | Karma: 7,10

David_Hanuska

jede, jede mašinka..

20.3.2015 v 23:08 | Karma: 6,31