Zeman je to nejlepší, co nás mohlo potkat!

Za tím si budu stát a můžete do mě šít jak chcete, ale můj názor a názor většiny lidí v mém okolí stejně nezměníte!

Někdy v srpnu letošního roku jsem se od kamaráda dozvěděl, že přijde Zeman. Moc jsem tomu nevěřil, říkal jsem, že už tady přece jednou byl a žádná sláva to tedy nebyla. A teď se vrací? V těžké konkurenci jsem mu nedával sebemenší naději.

Teď je listopad a já otočil o 180 stupňů. Zeman v České republice nemá konkurenci. Absolutně ne! V minulé sezoně, kdy Plzeňští fotbalisté získali titul, hrál na postu levého záložníka Jan Kovařík, jenž měl na titulu veliký podíl, díky své levačce a centrovaným míčům, které vysílal do soupeřova vápna. Předpokládalo se, že Kovařík bude tahounem i v sezoně následující, ale to se nestalo. Kovařík musel přijmout místo mezi náhradníky a z lavičky sleduje malého štírka Zemana, jak se prohání po hřišti a z protihráčů si děla tréninkové kuželi.

Martin Zeman je jedinečný právě v situacích "jeden na jednoho". Naznačí pohyb, zakmitá nohama a soupeř už jen sleduje, jak se Zeman s míčem žene k vápnu a centrem či nahrávkou hledá naběhnuvší spoluhráče. Pokaždé, když jdu na "Štruncáky" na fotbal, těším se nejvíce právě na hráče s číslem 9. Jaká to změna oproti srpnu. Dokonce si troufnu tvrdit, že Zeman (27let), si v nejbližší době najde místo v reprezentačním áčku. Bude to mít ale těžké, jelikož na postu levého záložníka nastupuje v reprezentaci Ladislav Krejčí, hrající v současné době za italskou Bolognu.

Martin Zeman

 

Autor: Daniel Tomáš | pondělí 7.11.2016 14:07 | karma článku: 25,10 | přečteno: 2711x
  • Další články autora

Daniel Tomáš

Jak jsem koukal na Ordinaci

6.5.2024 v 12:24 | Karma: 17,14

Daniel Tomáš

Proč píšu knihu

11.9.2023 v 15:09 | Karma: 10,22

Daniel Tomáš

Braničtí rytíři

19.5.2022 v 10:59 | Karma: 9,40