Jeden myslel a šlápnul do Noe

Kreacionisté mladé Země postavili v americkém Kentucky přesnou repliku Noemovi Archy. Archa měří 155 metrů na délku a na výšku má 24 metrů. Jejím úkolem je vychovat mladou generaci, která si neváží boha...

...a neuznává ho jako stvořitele světa. No a jak nejlépe vychovat mladou generaci, než jí předložit strhující příběh muže, který postavil loď tak obrovskou, že při stavbě její repliky se muselo použít jeřábů. Muže, jenž na světě žil úctyhodných 950 let. Muže, který společně s dalšími sedmi lidmi dokázal obhospodařit, já ani nevím kolik, ale fakt hodně zvířat, a to včetně dinosaurů.

Jo, to nekecám, kreacionisté mladé Země totiž věří, že stáří Země je 10 000 let, a že Veškeré fosílie vyhynulých zvířat vznikly v důsledku biblické potopy. Takže jestli zajedete do Kentucky a koupíte si lístek na Archu, zabijete dvě mouchy jednou ranou, protože dětem nakecáte, že jedete do dinoparku.

Stejně mi furt není jasný, jak ten Noe s rodinkou stíhali kydat hnůj u tolika zvířat... Já mám přítelkyni z venkova. Mají slepice, králíky, kočičky, pejsky, ovce, a když vidím, kolik to dá práce, gratuluji si, že mám pouze psa.

A co krmení? Jako, dejme tomu, že na lodi měli dost jídla pro všechny zvířata a sebe... Ale co pak? Když přistáli na Araratu? To jako slon, lední medvěd a brontosaurus se okamžitě aklimatizovali? A nebylo po potopě? Co tam asi tak rostlo? A co žrali masožravci, když všechna přeživší zvířata byla z archy?

No nic.. Tak děcka, pojďme se podívat, jak to tehdá všechno bylo!

P.S. Celá ta sranda stála 2,5 miliardy korun.

Nová archa

Hotová archa
Autor: Daniel Tomáš | pondělí 11.7.2016 18:53 | karma článku: 22,58 | přečteno: 576x
  • Další články autora

Daniel Tomáš

Jak jsem koukal na Ordinaci

6.5.2024 v 12:24 | Karma: 17,60

Daniel Tomáš

Proč píšu knihu

11.9.2023 v 15:09 | Karma: 10,22

Daniel Tomáš

Braničtí rytíři

19.5.2022 v 10:59 | Karma: 9,40