Může pan Konvička úmyslně porušovat Kodex Blogera?

Nejsem na blogové scéně až tak dlouho, ale sleduji, jak cosi jako místní zákoník dostává den ode dne na frak a administrátoři jen přihlížejí.

A tak jsou  blogy a především diskuse pod nimi plné sprostých slov, hrubých výrazů, urážek. Stačí vyměnit či tečkou zaměnit písmeno a už je to zřejmě dle administrátora košer.

Je přihlíženo skutečnosti, jak je již několik měsíců naprosto evidentně podněcována nenávist nejen vůči menšinám a skupinám osob, ale i vůči našincům, které si dovolí s nejmenovaným hnutím nesouhlasit.

Ale co je už i na mne moc, je naprosto evidentní agitka, kterou naprosto programově na stránkách Idnesu podnikají pan Konvička, paní Hrindová a paní Vojteková.

Opravdu budeme jen přihlížet???

P.S. Protože mi v diskusi byla vyčteno, že nepíši,  co konkrétně mi vadí na posledním blogu pana Konvičky, tak tedy Kodex blogera zde a konkrétní odstavec zde  (viz odstavec s nadpisem Zakázané články) : "propagační texty politických stran, politiků nebo jejich příznivců včetně textů vyzývajících ke zvolení konkrétního politického subjektu"

Autor: Dáša Stárková | čtvrtek 9.7.2015 14:51 | karma článku: 20,74 | přečteno: 2139x