Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JV

Milá paní blogerko, pokud jsem si všimla, žádné volby nejméně rok nejsou v dohledu. A kromě toho Blok proti islámu není politickou stranou, žádné kandidátky nejsou sestaveny, takže pan docent Konvička žádný kodex neporušuje. Ale od Vás se jedná o křivé nařčení z porušování kodexu. :-)

0 0
možnosti
LR

Co se týče muslimů, má autorka pravdu, že v podstatě není třeba se jich bát:

http://www.opq.cz/13592

1 0
možnosti
JM

Muslimové mají zřejmě nižší kriminalitu, než Češi, když na ně musíte vytahovat 5 let starou událost, o které ani autor neví jestli se nejedná o hoax. Ani jsem nečekal, že se někdy shodneme pane Raštico,;-D

0 1
možnosti
LR

Tohle se Vašemu choti jistě zalíbí:

---

4:34 Muži zaujímají postavení nad ženami proto, že Bůh dal přednost jedněm z vás před druhými, a proto, že muži dávají z majetků svých (ženám).

A ctnostné ženy jsou pokorně oddány a střeží skryté kvůli tomu, co Bůh nařídil střežit.

A ty, jejichž neposlušnosti se obáváte, varujte a vykažte jim místa na spaní a BIJTE JE!

Jestliže vás jsou však poslušny, nevyhledávejte proti nim důvody! A Bůh věru je vznešený, veliký

----

3 0
možnosti
Foto

Ufff .... mimochodem, je zde nejaka souvislost s textem pani autorky? Ja uz se docela bojim otevrit clanek treba o vareni, abych tam nenarazil na vase nesmyslne tapetovani 8-o

1 0
možnosti
JM

Tak jsem zrovna četl, že nějaký cvok zastřelil člověka o kterém věřil že je terorista. Jde to rychleji, než jsem čekal.

http://www.novinky.cz/krimi/374547-jeste-dycha-zeptal-se-vrah-pak-obet-dorazil-strelou-do-hlavy.html

1 1
možnosti
DK

Kodex blokera?, páni, žijeme v republice, která jen přidává příkazy, zákazy, podmínky a po troškách škrtí vše, co se nazývalo demokracií. Už delší dobu uvažuji, zda už nejdeme cestou zpět po vlastních stopách a zda se bez uzardění nevracíme do totality a slovo demokracie už zní jako klišé....Protože demokracie umírá na souchotě...

3 1
možnosti
DT

Vy si fakt myslíte, že kodex blogera odsouhlasil stát? :-)

0 1
možnosti
JM

Kodex blogera? Pan Konvička zvysoka kašle i na zákony.

2 5
možnosti
LN
PB

..... ale tak može to porušovat, co by nemohl, - šak to porušuje každej, třeba aj Vy hnedle v titulku (...."bloger sa nebude navážat do inýho blogera" atd.), ale co bych po večerech asi tak louskal, když to všeckem smáznou, cóóóV ?!?

5 0
možnosti
VP

nic ve zlým, ale ... Kašuka, Cvalín, Olšer, Ševčík nevadí? A co madam teprve tohle, doufám že se nebudete rdít až to budete číst;-)

http://stefanmydlo.blog.idnes.cz/c/468876/moje-zkusenosti-s-ciganem-joskou.html

3 0
možnosti
MJ

Hezký večer.

Pan Konvička své blogy vypracoval zcela k dokonalosti. V jeho posledním článku je úplně všechno. Přísahání, "vlastenecká duše", slzy , sliby , nabízení vlastního života za druhé...až rozplakal jednu jeho čtenářku. Je lepší ve svých projevech než politici. Je vidět, že to je opravdu vzdělaný člověk (na rozdíl od politiků) zcela umí pracovat se slovy , skládat věty až by mu člověk skoro uvěřil :-))))

6 4
možnosti
VV

Kupodivu s vami musim docela souhlasit.

2 3
možnosti