Den 3 – V dešti se běhá krásně

Byl to den, kdy jsem se rozhodla poprvé vyběhnout. Příroda se rozhodla vyzkoušet mé odhodlání, začalo pršet. Asi bych měla omluvu, ale moc se mi to chtělo zkusit. Doufala jsem, že tak má potupa před opravdovými běžci nebude taková

Manžel mi udělil pár rad jako kam si uložit klíče a doklady od auta, že bych měla mít větrovku, abych příliš neprochladla a vyrazila jsem. Ale hezky od začátku dne.

Ráno jsem si zacvičila 5 Tibeťanů –  11 opakováních a Pozdrav Slunci (spíše verzi z Power Jogy a přidávám všechny 3 bojovníky)

Snídaně  - oblíbené zrní (musli z vloček, semínek a ovoce) s kefírem.

Svačina - Po uložení synka jsem si dala půlku cottage + půlku tofu marinovaného, 1/2l vody a kávu.

Oběd -  Dnes jsem byla líná vařit, tak jsem si dojedla fazolky z předcházejícího dne se zbytkem cottage a velkým zeleninovým talířem.

Svačina - jsem si dala kávu, a šla běhat

Sama jsem byla přesvědčená, jak lehce se mi vyběhlo a běželo, jak krásně se mi dýchalo, jak lehce se mi kladla noha za nohou a jak jsem vůbec neměla chuť se zastavit či si ulehčit chůzí. Neměla jsem ani chvilinku, že by mě pálilo v boku. Jen na úplném začátku, kde je ušlapaná hlína z prudšího kopce, jsem šla jako pode…á, protože jsem se bála, abych nesklouzla a v samotném začátku si něco nezlomila či nenarazila. Celou dobu jsem vnímala, jak mě naplňuje pocit blaha a hrdosti. A vlastně i překvapení, že nejen, že jsem se rozeběhla, ale i že „mi to běželo“ a že, když jsem oběhla jedno kolečko, ani nepatrně jsem nepochybovala, že poběžím i druhé.

Večeře – hemenex ze 3 vajec, zeleninová obloha, plátek lámankového a pečené fazole, dostala jsem na ně chuť

Ani toto není mega výkon, ale já jsem pro začátek spokojená 5,4km za 54:47 (tempo 10´00“) Poté jsem si znovu zacvičila Pozdrav Slunci a posilovala „problémové partie“.

Tak se mějte krásně a držme si palce jedna druhé a každá sama sobě. A hlavně, mějme se rády!

Autor: Dáša Stárková | sobota 5.9.2015 1:31 | karma článku: 6,30 | přečteno: 146x